(Poistunut julkaisusta)

Viestintäasiantuntija Teollisuuden työttömyyskassa
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.6.2020
Haemme nyt Teollisuuden työttömyyskassaan Helsingin Hakaniemeen viestintäasiantuntijaa määräaikaiseen työsuhteeseen 31.8.2021 asti. Jatko tehtävässä on mahdollinen. Valittu henkilö rekrytoituu suoraan asiakasyritykseen.

Viestintäasiantuntijana vastaat viestinnässä tiedon ulkoasun, erilaisten tilastomateriaalien ja julkaisujen sekä aineistojen visualisoinnin kehittämisestä. Vastuullasi on julkaisujen ja materiaalien tiedon visualisointi loppukäyttäjiä varten. Tehtävässäsi myös suunnittelet ja tuotat sisältöä sosiaaliseen mediaan.

Toivomme sinulta viestintään liittyvää koulutustaustaa sekä vahvaa kokemusta sisäisen ja ulkoisen viestinnän tehtävistä. Omaat kyvyn viestiä asioita selkeästi ja johdonmukaisesti erinomaisella suomen kielellä. Työskentelet sujuvasti yksin ja ryhmässä sekä omaat hyvän paineensietokyvyn. Kykenet tuottamaan näppärästi tietoa, tilastoja ja infografiikkaa. Omaat erinomaiset IT-taidot ja osaat käyttää sujuvasti erilaisia grafiikkaohjelmia.

Tulet osaksi tiimiä, joka tuottaa tilastoja, suunnitelmia ja raportteja. Tiimi myös suunnittelee ja kehittää kyseisiä materiaaleja. Työntekijänä olet ennen kaikkea aloitekykyinen ja kykenet toimimaan nopeatempoisessa työympäristössä. Tuot mukanasi positiivisuutta ja ammattimaista otetta. Arvostamme työttömyyskassan työympäristön substanssiosaamista ja kokemusta sosiaalisen median hallinnoinnista.


Edellytämme sinulta

Sujuvaa kirjallista ja suullista suomen kielen ilmaisutaitoa
Kykyä työskennellä yksin ja ryhmässä
Erinomaista paineensietokykyä ja aloitekykyä
Aiempaa kokemusta tiedon, tilastojen ja infografiikan tuottamisesta
Aiempaa kokemusta viestintätehtävistä
Erinomaisia IT-taitoja (hallitset myös erilaisia grafiikkaohjelmia)
Tehtävään soveltuvaa viestinnän koulutustaustaa


Arvostamme

Kokemusta sosiaalisen median hallinnoinnista
Kykyä muodostaa tilastoja tiedon pohjalta ja ymmärrystä informaation tarjoamista mahdollisuuksista
Halua toimia määrätietoisesti Teollisuuden työttömyyskassan jäsenistön hyväksi, jäsenistön tarpeet toimivat tiedonvälityksen lähtökohtana.
Aikaisempaa kokemusta tiedon välittämisestä infograafien avulla


Kiinnostuitko?

Osoite: Hakaniemenranta 1, 00530 Helsinki
Työsuhteen tyyppi: Kokoaika
Työn tyyppi: Rekrytointi, määräaikainen 31.8.2021 asti, jatko mahdollinen.

Tästä rekrytointiprosessista vastaa Staffpoint Oy asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Staffpointille.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi mahdollisimman pian. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.


Lisätietoja

Nadja Jaarva
Rekrytointikonsultti, Toimisto, Contact Center ja ICT
StaffPoint Oy || Satamakatu 22 || 20100 TURKU
043 826 6309 || vaihde 030 047 2000
nadja.jaarva@staffpoint.fi || www.staffpoint.fi