(Poistunut julkaisusta)

Viestintäasiantuntija Opsetille
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2019

Haemme osaavaan joukkoomme


VIESTINTÄASIANTUNTIJAA


Päävastuunasi on toteuttaa strategiamme mukaista sekä liiketoimintaa tukevaa sisäistä ja ulkoista viestintää. Toimenkuvasi on itsenäinen ja monipuolinen. Tehtävissäsi vastaat mm. sisäisen viestinnän kokonaisuudesta sekä tuet ulkoisen markkinoinnin kehittämistä. Hallitset sujuvan sisällöntuotannon ja ymmärrät erilaisten sähköisten kanavien sekä sosiaalisen median toiminnallisuuksia ja kohderyhmiä.


Olet aktiivinen ja oma-aloitteinen viestinnän osaaja, joka vastaa yhtiössä määriteltyjen tavoitteiden ja projektien toteutumisesta. Sinulla on positiivinen, ulospäin suuntautunut ja ratkaisuhakuinen työote.


Toivomme sinulta viestintään liittyvää koulutustaustaa sekä edellytämme vahvaa kokemusta yrityksen sisäisen ja ulkoisen viestinnän tehtävistä. Omaat kyvyn viestiä asioista selkeästi ja johdonmukaisesti erinomaisella suomen kielellä. Sinulla on visuaalista näkemystä ja graafista osaamista: valokuvaat ja käsittelet kuvia sekä videoita.


Tuot mukanasi positiivisuutta ja ammattimaista otetta, on kyse sitten  viestintäkoulutusten pitämisestä tai keskustelutilaisuuksin järjestelyistä. Osaat huomioida eri sidosryhmien näkökulmia viestintää suunniteltaessa ja toteutettaessa sekä organisoida ja priorisoida tekemistäsi nopeastikin vaihtuvissa tilanteissa.  


Teet jatkuvaa yhteistyötä niin johtoryhmän, liiketoimintojen, HR:n kuin rekrytoinnin yhteyshenkilöiden kanssa. Olet myös ammattimainen keskustelukumppani OP:n viestinnän suuntaan ja osallistut erilaisiin projekteihin liittyen esim. uusien sähköisten työkalujen käyttöönottoon. Työssäsi matkustat jonkin verran.


Me Opsetissa vauhditamme OP:n menestystä tuottamalla ketteriä, kehittyviä ja tuloksellisia palveluratkaisuja asiakaspalvelu- ja asiantuntijatehtäviin. Tule mukaamme rakentamaan kirkkaasti parasta palvelutuotantoa sekä muutosmyönteistä ja dynaamista yrityskulttuuria.


Tarjoamme sinulle mukavaa seuraa energisten ja rohkeiden kollegojen parissa, kehittymisen ja kehittämisen mahdollisuudet, joustavat työskentelytavat, sekä hyvinvointia tukevat  henkilöstöedut. Työpisteesi sijaitsee Helsingissä, Tampereella tai Kuopiossa.


Kiinnostuitko?


Jätä hakemuksesi ja cv:si oheisen linkin kautta 28.2. mennessä.


Haastattelemme hakijoita maaliskuun alkupuolella.


Hakulinkki: https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=29949&jc=1


Lisätietoja saat toimitusjohtaja Outi Kauppiselta, puh. 050 588 3747. Tavoitat Outin parhaiten 14.2. klo 12-13 sekä 25.2. klo 12-13.


Sähköpostitse voit kysyä tehtävästä lisää osoitteesta opset.rekrytointi@op.fi.