Viestintäasiantuntija Kulttuurin tulosyksikköön
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2019

Kulttuurin tulosyksikkö hakee vakinaiseen viestintäasiantuntijan toimeen osaavaa ja monipuolista viestinnän ammattilaista.

Viestintäasiantuntija työskentelee kulttuurin tulosyksikössä. Toimenkuvaan kuuluu erityisesti toimia viestinnän asiantuntijana kehittämis- ja uudistamishankkeissa. Viestintäasiantuntija vastaa KulttuuriEspoo-brändistä osana Espoon brändiperhettä sekä osallistuu brändikokonaisuuden kehittämiseen.

Viestintäasiantuntija vastaa isompien yhteishankkeiden viestinnän suunnittelusta. Viestintäasiantuntija vastaa kulttuurin verkkosivujen sisällöistä, hoitaa tulosyksikkötasoista ulkoista ja sisäistä viestintää sekä toimii kulttuurin johtoryhmän jäsenenä ja kulttuurilautakunnan tiedottajana.

Toivomme sinulta kokemusta vastaavista viestinnän tehtävistä. Hallitset sähköiset työvälineet ja sosiaalisen median hyödyntäminen on sinulle arkipäivää. Työskentelet osana verkostoja, joten sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja innostava ote yhteistyöhön ja palvelujen kehittämiseen. Arvostamme kykyä toimia kiireessä ja paineen alaisena. Myös monipuolinen kielitaito luetaan eduksi.

Viestintäsuunnittelija toimii suoraan kulttuurijohtajan alaisuudessa

Työpaikan nimi ja osoite: Kulttuurin tulosyksikkö, Kamreerintie 3 B, 02770 Espoo

Työaika: 36 h 45 min viikossa

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva korkeakoulututkinto

Kulttuurin tulosyksikkö edistää luovan ja rohkean kulttuurikaupungin kehitystä, jossa taide ja kulttuuri ovat läsnä kaupungin hengessä, asukkaiden arjessa, fyysisessä kaupunkiympäristössä ja espoolaisessa identiteetissä.

Tulosyksikköön kuuluu neljä palvelualuetta, jotka ovat kaupunginkirjasto, kaupunginmuseo, kaupunginorkesteri ja tapahtuma- ja kulttuuripalvelut. Lisäksi tulosyksikön esikunnasta ohjataan yhteistä viestintää ja tiedotusta, tehdään strategia- ja arviointityötä sekä valmistellaan kulttuurilautakunnan alaiset avustukset sekä yhteistyöperiaatteet kumppaneiden kanssa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot