(Poistunut julkaisusta)

Viestintäasiantuntija, jolla on graafista silmää / Metsäteollisuus ry, Helsinki
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2019


Kestävästi hoidetut metsät ja metsäteollisuuden tarjoamat ratkaisut ovat avainroolissa ratkaistaessa globaaleja haasteita. Metsät ovat Suomen tärkein luonnonvara ja metsäteollisuuden tuotteet tuovat viidenneksen maamme vientituloista. Metsäteollisuus on uudistuva ja innovatiivinen ala, joka työllistää suoraan ja välillisesti noin 140 000 suomalaista. Metsäteollisuus ry on edunvalvontajärjestö, joka rakentaa Suomessa toimivan metsäteollisuuden toimintaympäristöä ja kilpailukykyä. Olemme vahva ja moderni edunvalvontajärjestö, jossa työskentelee 40 piinkovaa asiantuntijaa.

Viestintäjohtaja sekä kolme muuta viestijää etsivät kollegakseen sinua,

Viestintäasiantuntija, jolla on graafista silmää

Haemme viestintätiimiimme ratkaisukeskeistä viestinnän moniosaajaa. Tehtäväkokonaisuus kattaa niin viestinnän suunnittelua, media- ja verkkoviestintää, some-kanavia ja graafista suunnittelua kuin tapahtumajärjestämistä ja erilaisissa tilaisuuksissa esiintymistä. Toimit yhdessä muiden asiantuntijoiden kanssa ja osaat tuottaa itsenäisesti sisältöä eri kanaviin. Olet valmis korkeasti koulutetun asiantuntijaorganisaation viestinnän kehittäjäksi.

Vastuullasi on erityisesti visuaalisen viestinnän ja digitaalisten kanaviemme kehittäminen. Graafisen silmän lisäksi sinulla on älyä infografiikan tuottamiseen. Perustyökalut, kuten WordPress, InDesign ja Photoshop ovat sinulle tuttuja. Et myöskään vierasta valokuvausta, videoiden tuottamista tai editointia. Vastaat verkkosivustomme sisällöstä ja kehittämisestä.

Teet aktiivista yhteistyötä suomalaisten koulujen kanssa metsäalan vetovoiman lisäämiseksi. Tämä pitää sisällään tiiviin yhteistyön jäsenyritystemme ja muiden tärkeiden sidosryhmiemme kanssa. Osaat johtaa projekteja.

Luonnollisesti sinulla on erinomainen suullinen ja kirjallinen suomen kieli, tulet hyvin toimeen englannilla ja ruotsin hallitseminen on plussaa. Osaat tarttua asioihin itsenäisesti, mutta pelaat hyvin joukkueessa. Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto ja vähintään muutaman vuoden kokemus viestinnän tehtävistä. Olet järjestelmällinen ja tehokas ihminen, vastaat osaltasi viestintäsektorin tukitoimista.

Saat reilusti tilaa kehittyä ja käyttää osaamistasi sekä luovuuttasi. Saat myös erittäin kiinnostavan ja innostavassa kehitysvaiheessa olevan toimialan, osaavat ja ennakkoluulottomat kollegat, hyvät tekemisen resurssit ja tueksesi työyhteisön, jossa saat kokeilla ja myös epäonnistua. Työpisteesi on Helsingin Kruununhaassa.

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintäjohtaja Mika Mäkinen puh. 050 555 3425. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta 20.10.2019 mennessä.