(Poistunut julkaisusta)

Viestintäasiantuntija / Huoltovarmuuskeskus, Helsinki
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2020

Huoltovarmuuskeskus (HVK) on työ- ja elinkeinoministeriön hallinnonalan laitos, jonka tehtävänä on maan huoltovarmuuden ylläpitämiseen ja kehittämiseen liittyvä suunnittelu ja operatiivinen toiminta. Lisää tietoa: www.huoltovarmuus.fi

Haemme

kahta viestintäasiantuntijaa

Tehtäväsi on suunnitella ja toteuttaa vaikuttavaa viestintää organisaatiossa, joka tekee merkityksellistä työtä ja jonka asiantuntijat ovat vahvasti sitoutuneita.

HVK:n viestintätiimin jäsenenä viestit sidosryhmille ja julkisuuteen huoltovarmuuden monisyisistä teemoista, kuten energia, perustuotanto, logistiikka, kyberturvallisuus ja kriittinen infrastruktuuri. Kirjoitat näistä teemoista ymmärrettävästi, seuraat niihin liittyvää julkista keskustelua ja tuet talon asiantuntijoita. Jos koet intohimoa työyhteisöviestinnän kehittämiseen, voit antautua osittain myös sille. 

Ymmärrät sekä perinteisen että sosiaalisen median toimintaa. Työskentelet viestintäpäällikön alaisuudessa, mutta kannat vastuuta työsi sisällöistä myös itsenäisesti. Olet ratkaisukeskeinen tiimipelaaja, sinulla on hyvät yhteistyötaidot ja olet halukas myös tukemaan ja auttamaan muita tiimiläisiä. Osaat ilmaista itseäsi tehokkaasti ja eri kanavien luonteeseen sopivasti. Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto ja useamman vuoden kokemus viestinnän suunnittelusta ja toteuttamisesta.

Haemme nyt kahta viestintäalan ammattilaista monipuolisiin viestintätehtäviin. Työtehtävät ja roolit jakautuvat vahvuuksien ja kiinnostuksen mukaan niin, että toisessa painotus on enemmän työyhteisö- ja sidosryhmäviestinnässä ja toisessa ulkoisessa ja mediaviestinnässä.

Tarjoamme sinulle joustavan työskentelyilmapiirin ja mahdollisuuden kehittyä yhteiskunnallisesti merkityksellisten asioiden parissa. Työpaikkasi sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingin ydinkeskustassa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Huoltovarmuuskeskuksen viestintäpäällikkö Riitta Väkeväinen puh. 029 505 1117 (tavoitettavissa 18.9. klo 12:30–14; 21.9. klo 13–15; 24.9. klo 10–12). Muina aikoina MPS:n konsultti Irene Turakainen puh. 020 746 9457.

Täytä hakulomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV ja hakemuksesi hakupainikkeen kautta 30.9.2020 mennessä.

Tehtävään valitusta henkilöstä tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.