(Poistunut julkaisusta)

Viestintäasiantuntija, 3 paikkaa
Valtiokonttori

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2020

Tehtävän kuvaus

Haluatko olla mukana tekemässä monipuolista, uutta luovaa viestintää ja olla mukana rakentamassa moderneja julkisia palveluja? Hae meille viestintäasiantuntijaksi!

Haemme nyt kolmea viestintäalan ammattilaista monipuolisiin viestintätehtäviin. Kaksi asiantuntijaa asettuu viestintäasiantuntijan tehtävään Valtiokonttorin Viestintään Hallinto ja kehittäminen -toimialalle ja yksi asiantuntija Rahoitus-toimialalle kansainväliseksi viestintäasiantuntijaksi.

Etsimme viestinnän suunnittelusta, toteuttamisesta ja kehittämisestä innostuneita viestintäasiantuntijoita. Tarjoamme mielenkiintoiset ja haastavat viestintätehtävät sekä mahdollisuuden tehdä yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa.

Tehtäviisi kuuluu Valtiokonttorin asiakas- ja sidosryhmäviestinnän suunnittelua ja toteutusta sekä Valtiokonttorin yhteisen viestintätoimenpiteiden suunnittelua ja toteutusta. Tehtäviin sisältyy mm. verkkosivujen ja sosiaalisen median sisällöntuotantoa ja päivittämistä, juttujen kirjoittamista, erilaisten viestintämateriaalien tuottamista sekä Valtiokonttorin järjestämien tapahtumien järjestelyihin ja viestintään liittyviä tehtäviä.

Valtiokonttorin Viestintään sijoittuvien kahden viestintäasiantuntijan tehtävät painottuvat Valtiokonttorin eri toimintojen ja palveluiden niin sisäiseen kuin ulkoiseenkin viestintään eri asiakas- ja yhteistyötahoille. Teet viestintää sekä koko Valtiokonttorille että Valtiokonttorin toimialoille. Viestintäasiantuntija tekee vahvasti viestintää myös toimialojen projekteissa ja erityisesti tämä viestinnällinen tehtävä sisältää vastuuta oman toimialan viestintäratkaisujen joustavasta tekemisestä. Tehtäviisi kuuluu myös muutosviestintää ja verkostoissa tehtävää työtä. Osallistut Valtiokonttorin järjestämien tilaisuuksien viestintään ja markkinointiin.

Kansainvälisen viestintäasiantuntijan tehtävät painottuvat valtionvelan- ja kassanhallinnan sekä valtion rahoitus- ja lainapalvelujen viestintään. Tehtäviisi kuuluvat muun muassa valtion lainanoton operaatioista ja luottoluokituksista viestiminen, valtionvelka.fi-sivuston päätoimittajuus sekä erilaisten projektien hallinta, esimerkiksi vuosikatsausprojektit. Suuri osa viestinnästä tehdään englannin kielellä kansainvälisille markkinaosapuolille.

Ilmoita hakemuksessasi kohdistatko hakemuksesi molempien tehtäväprofiilien tehtäviin vai vaan toiseen.

Tehtävät alkavat 16.11.2020.

 

Hakijalta odotamme

Molempiin viestintätehtäviin odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, motivaatiota ja kiinnostusta työskennellä julkishallinnon viestintätehtävissä. Lisäksi odotamme kokemusta vaativista viestintätehtävistä, muutosviestinnästä ja yhteistyöverkostoissa toimimisesta, kokemusta markkinointiviestinnästä sekä kokonaisuuksien hallinta- ja organisointikykyä.

Odotamme lisäksi suomen kielen hyvää kirjallista ja suullista taitoa sekä ruotsin kielen ja englannin kielen osaamista sekä kokemusta julkaisujärjestelmän, kuvankäsittelyohjelman, sosiaalisen median ja videoiden käytöstä viestinnässä.

Kansainvälisen viestintäasiantuntijan osalta odotamme erinomaista englannin kielen taitoa, rahoitusmarkkinoiden ja talouden tuntemusta, valmiutta työskennellä kansainvälisessä toimintaympäristössä ja numerotarkkuutta.

Aiempi kokemus valtionhallinnon viestintätehtävistä luetaan eduksi. Kansainvälisen viestintäasiantuntijan tehtäviin luetaan lisäksi eduksi aiempi rahoitusalan viestintätehtävissä toimiminen.

Arvostamme hyvää vuorovaikutustaitoa, aktiivista työotetta, yhteistyökykyä, uuden omaksumiskykyä ja kykyä toimia sekä itsenäisesti että ryhmässä muiden kanssa.

 

Muita tietoja

Palkka: Tehtävästä maksetaan Valtiokonttorin palkkausjärjestelmän vaativuusluokan 7 mukaista palkkaa, jossa tehtäväkohtainen palkanosa on 3311,02€. Lisäksi maksetaan henkilökohtaisen suoriutuvuuden osa, joka voi maksimissaan olla 50 % tehtäväpalkasta

Tehtävän ID: 28-815-2020

 

Katso koko hakuilmoitus ja -ohjeet Valtiolle.fi-palvelusta:

https://www.valtiolle.fi/fi-FI/ilmoitus?id=28-815-2020