(Poistunut julkaisusta)

Viestintä- ja yritysvastuupäällikkö
Berner

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2018

Etsimme Bernerille

VIESTINTÄ- JA YRITYSVASTUUPÄÄLLIKKÖÄ

Vastaamaan Berner Oy:n yritystason viestinnästä sekä yritysvastuuohjelmasta.

Kehität ja toteutat viestinnän strategiaa ja seuraat tavoitteiden toteutumista. Lisäksi kehität mediasuhteitamme ja vuorovaikutustamme sosiaalisen median kanavissa. Vastaat myös digitaalisen median alustaratkaisuista sekä niiden sisällöstä. Tehtäväkokonaisuuteen kuuluu viestinnällisen materiaalin tuottaminen.

Vastaat Bernerin yritysvastuuohjelmasta ja sen kehittämisestä. Luot siihen toimintasuunnitelman ja tuet liiketoimintoja yritysvastuutavoitteiden asetannassa ja seurannassa. Keskeisessä asemassa on avoin ja aktiivinen vastuullisuusviestintä ulkoisten ja sisäisten sidosryhmien kanssa.

Tehtäviisi kuuluu myös vastuualueesi koulutuksen koordinointi ja viestintävalmiuden ylläpito kaikissa tilanteissa. Tehtävässäsi raportoit Bernerin markkinointijohtajalle.

Sinulla on alan soveltuva korkeakoulututkinto sekä kokemusta ja osaamista vastaavista tehtävistä sekä viestinnän että yritysvastuullisuuden osalta. Sinulla on hyvä ote viestinnän ja vastuullisuuden kehitystrendeihin. Näet liiketoiminnan kehittämisen ja tukemisen tärkeänä osana tehtävääsi. Sinut tunnetaan myös erinomaisista vuorovaikutus- ja yhteistyötaidoista sekä priorisointikyvystä tehtävien suorittamiseen. Erinomainen suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito on välttämätön – ruotsin kielen taitamisen luemme eduksesi.

Tarjoamme sinulle haastavan ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden, jossa pääset tutustumaan useampaan toimialaan kasvavassa ja kehittyvässä yhtiössä. Berner tarjoaa sinulle mahdollisuuden osaamisesi kasvattamiseen näköalapaikalla dynaamisessa ja kansainvälistyvässä liiketoiminnassa. Tukenasi työskentelee innostunut ja aktiivinen tiimi yhdessä koko muun osaavan organisaatiomme kanssa.

Lisätietoja antaa Bernerin markkinointijohtaja Satu Laakso, p 040 828 3684, ma 8.10. 9 - 11 sekä Arespartnersin konsultti Janne Marttinen, p. 0400 426 127, varmimmin ke 10.10. klo 16 - 17 ja ma 15.10. klo 15.30 - 16.30. Jätä hakemuksesi CV:n ja palkkatoivomuksen kera osoitteessa www.arespartners.fi ke 17.10.2018 mennessä osoitteessa www.arespartners.fi/aresnets.