(Poistunut julkaisusta)

Viestintä- ja markkinointipäällikkö
Riihimäen kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2018

Hei ihana, näytät hyvältä!

Olemmeko täydellinen match?

Voisimme olla; sillä itse olen rohkea, ripeä ja reilu ja sinä samanhenkinen strategisen ja taktisen viestinnän huippuosaaja, jolle markkinointikaan ei ole vierasta. 

Olen niin onnellinen siitä, että sinulla on hyvä koulutus; ylempi korkeakoulututkinto tuntuukin juuri sopivalta. Ja ihan pakko sanoa, että olin todella vaikuttunut, kun kerroit työskennelleesi toimittajana. Eipä silti, ilman tuotakin taustasi viestinnän puolella on vakuuttava. Olet saanut upeita juttuja aikaan.

Minulle yhteiskunnan hyväksi työskenteleminen tuo parhaat onnistumisen kokemukset. Uskon että se on sinullakin lähellä sydäntä: siltä ainakin vaikutat. Aivan älyttömän hyvä, että osaat vaikuttajaviestinnän ja yhteiskuntasuhteesi ovat kuosissa, niillä pärjäät kanssani pitkälle. Hymyilytti, kun kuulin sinun pärjäävän suvereenisti myös englannilla, that’s what I like: international relations are our relations!

Olet esimiesasemassa ja toimit siinä itseäsi ja toisia kuunnellen ja kunnioittaen. Olet minulle tärkeä ja koulutan sinua polulla kohti vieläkin parempaa osaamista. 

Etsin sinua tositarkoituksella. Haluan tehdä suhteestamme intohimoisen ja pitkäaikaisen.

Kuuden kuukauden yhteisen koeaikamme kuluttua, kun olet osoittanut työkuntosi lääkärintodistuksella, olen valmis pistämään itseni peliin kokonaan. Samanlaista sitoutumista toivon sinulta, sitä tulevaisuuteen suuntaava strategiammekin vaatii.

Laita viestiä tulemaan, laitathan. Viimeistään 28.9. Vaikka videolla.

Nähdään pian.

Sinun,

#RakasRiksu

P.S. Muista katsoa kuntarekry.fi. Löydät minut Riihimäeltä. <3

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa kaupunginjohtaja Sami Sulkko, p. 019 758 4010, sami.sulkko(at)riihimaki.fi.

Hakeminen ensisijaisesti www.kuntarekry.fi kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset osoitteella, Riihimäen kaupunki, Hallinto- ja konsernipalvelut, kirjaamo, Eteläinen Asemakatu 2, 11130 Riihimäki.