(Poistunut julkaisusta)

Viestintä- ja markkinointijohtaja
Suomen UNICEF ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2019

Suomen UNICEF ry etsii luovaa ja tuloksia aikaansaavaa

Viestintä- ja markkinointijohtajaa

Viestintä- ja markkinointijohtajamme tehtävänä on johtoryhmän jäsenenä vahvistaa kykyämme saada aikaan merkittäviä tuloksia lapsille markkinoinnin ja viestinnän keinoin. Tehtävä on uusi.

Tarjolla on alamme huipputehtävä! Toimit esimiehenä viestinnän, markkinoinnin sekä sosiaalisen median ammattilaisten osaavalle ja innostuneelle tiimille. Työssä menestyminen vaatii vahvaa osaamista ja näkemystä brändin kehittämisestä, markkinointiviestinnän tehtävistä, dataohjautuvasta päätöksenteosta sekä kampanjoinnista.

Vastuullasi on Suomen UNICEFin markkinoinnin ja viestinnän suunnittelu yhdessä asiakkuustiimien kanssa, sekä käytännön toteuttaminen yhdessä ammattitaitoisen ja kokeneen asiantuntijatiimisi kanssa. Johtajana olet operatiivisessa vastuussa tiimisi kanssa järjestömme strategisten tavoitteiden saavuttamisesta.

Sinulla on vähintään kymmenen vuoden kokemus ja näyttöjä vaativista markkinoinnin ja viestinnän tehtävistä myös esimiehenä. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyvää organisointikykyä, oma-aloitteisuutta sekä tehokasta suunnitelmien toimeenpanokykyä paineen alla. Sosiaalisen median käyttö eri muodoissaan on sinulle arkipäivää. Työtehtävien hoidossa tarvitset sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Ruotsin kieli on etu.

Tunnet kansainvälisen toimintaympäristömme omaksesi ja sinulla on vahvat verkostot, joita osaat hyödyntää. Esimiehenä olet kannustava johtaja, jolla on kyky saada muut innostumaan ja ideoimaan. Uskallat antaa vastuuta ja ohjaat yksilöitä sparraamalla kohti asetettuja tavoitteita. Visionäärinä hallitset laajoja kokonaisuuksia, mutta kykenet myös tehokkaaseen ongelmaratkaisuun. Esiinnyt luontevasti ja ilmaiset itseäsi sujuvasti myös kirjallisessa muodossa.

Meillä tiedät käyttäväsi vahvaa ammattitaitoasi työhön, joka tuottaa kestäviä tuloksia maailman lasten hyväksi. Työn merkityksellisyys näkyy meillä vahvana joka päivä. YK:n lastenjärjestönä UNICEF on yksi maailman tunnetuimmista brändeistä. Työpaikkamme sijaitsee kehittyvässä Kalasatamassa hyvien liikenneyhteyksien päässä.

Lisätietoja: pääsihteeri Marja-Riitta Ketola, p. 050 343 4251, torstaina 25.4. klo 15-16 ja tiistaina 30.4. klo 9-10.
Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV viimeistään 5.5.2019

Suomen UNICEF ry pyrkii rekrytoinnissaan edistämään yhdenvertaisuuden toteutumista. Tasaväkisten hakijoiden kohdalla annamme etusijan hakijalle, jonka työnsaantimahdollisuudet saattavat olla muita heikommat esimerkiksi vähemmistötaustan tai vammaisuuden vuoksi.