(Poistunut julkaisusta)

Viestintä- ja koulutussuunnittelija
Nuohousalan Keskusliitto ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2018

Haemme liitolle

VIESTINTÄ- JA KOULUTUSSUUNNITTELIJAA

Viestintäsuunnittelijana otat vastuun sisäisen ja ulkoisen viestinnän kehittämisestä ja toteuttamisesta. Tehtäviisi kuuluu muun muassa sisällöntuotanto nettiin, printtiin ja some-kanaviimme, messujen, tapahtumien ja vierailuiden järjestäminen, sidosryhmäviestinnän toteutus sekä verkkosivujen, some-kanavien, sähköisen uutiskirjeen ylläpito sekä tilaisuuksien ja tapahtumien suunnittelu ja toteuttaminen. Myös mediaseuranta ja -raportointi kuuluvat tehtäviisi. Tehtäviisi kuuluu myös markkinointitehtäviä.

Koulutussuunnittelijana vastaat liiton koulutustapahtumien suunnittelusta, valmistelusta, markkinoinnista ja käytännön toteuttamisesta. Tehtäviin kuuluvat mm. yhteydenpito kouluttajiin ja osallistujiin. Vastuullasi on koulutustoiminnan ja -sisältöjen kehittäminen. Tehtäviisi kuuluu myös kouluttaminen.

Arvostamme kokemusta monipuolisesta sisällöntuotannosta eri viestintäkanavissa sekä verkkoviestinnän tuntemusta. Toimit myös luontevasti erilaisissa verkostoissa. Sinulla on kokemusta kouluttamisesta ja verkko-opetuksesta.

Ammatillisen osaamisen lisäksi työ vaatii itsenäistä, oma-aloitteista ja aktiivista työotetta, joustavuutta ja hyviä yhteistyötaitoja.

Työtapaasi määrittää toimeliaisuus ja halukkuus uuden omaksumiseen ja oppimiseen.

Odotamme hakijalta sopivaa tutkintoa, markkinoinnin ja myynnin koulutusta sekä vahvaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä.

Odotamme sinulta seuraavia tietoja, taitoja ja osaamista:

-Hyviä kirjallisia ja suullisia vuorovaikutus- ja viestintätaitoja sekä esiintymiskykyä ja -halukkuutta (suomi, ruotsi ja englanti)

-Kykyä joustavaan, itsenäiseen työskentelyyn ja tiimityötaitoja

-Vahvaa sosiaalisen median osaamista

-Viestinnän välineiden ja keinojen laajaa tuntemusta

-Julkaisujärjestelmien ja kuvankäsittely- ja taitto-ohjelmien tuntemusta

-Kokemusta verkko-oppimisesta ja verkkomateriaalien tuottamisesta

-Tehtävään soveltuvaa tutkintoa ja näyttöjä aikaisemmista alan työtehtävistä

Työ edellyttää jonkin verran matkustamista ja ajoittain työskentelyä iltaisin ja viikonloppuisin. Toivomme, että Sinulla on mahdollisuus käyttää autoa.

Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja alkaa sopimuksen mukaan marraskuussa 2018. Työsuhteen alussa on kuuden kuukauden koeaika.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisia ja sopivan haastavia ja monipuolisia työtehtäviä ja mahdollisuuden kehittyä asiantuntijaksi huippumukavassa työyhteisössä sekä kilpailukykyiset henkilöstöedut ja hyvät työvälineet.

Haluamme tietää millainen olet, mitä osaat tehdä ja miksi meidän tulisi valita tehtävään juuri Sinut.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 28.9.2018 mennessä osoitteeseen Nuohousalan Keskusliitto ry, Katajanokankatu 3 B 9, 00160 Helsinki tai info@nuohoojat.fi.