(Poistunut julkaisusta)

Viestintä- ja imagopäällikkö
Hyria koulutus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018

Hyria koulutus toteuttaa Hyvinkään-Riihimäen alueella opiskelijoiden tarpeita palvelevaa ammatillista koulutusta ja työelämän kehitystä palvelevaa toimintaa. Haluamme olla ammatillisen koulutuksen arvostetuin edelläkävijä ja vahva alueellinen vaikuttaja. Hyria konsortioon kuuluu Hyria koulutuksen lisäksi Hyria säätiö sr, Hyria aikuiskoulutus Oy ja Hyria palvelut Oy.

Oletko vahvasti eteenpäin katsova, luova, muutosketterä viestinnän ja markkinoinnin ammattilainen, joka on jo kannuksensa hankkinut molemmilta osa-alueilta?

Vahvistamme markkinointi- ja viestintätiimiämme vastaamaan muuttuvan ammatillisen koulutuksen sekä työllisyys- ja sosiaalipalveluiden viestintätarpeisiin. Haemme vakituiseen työsuhteeseen positiivista, innovatiivista ja kehittävää viestintä- ja imagopäällikköä.

Tärkeimpiä tehtäviäsi on ylläpitää ja kehittää Hyria konsortion vahvaa positiivista imagoa sekä edistää konsortion ulkoista- ja sisäistä viestintää perinteisten markkinointi- ja viestintäkeinojen lisäksi hyödyntäen moderneja digitaalisia mahdollisuuksia ja muita ennakkoluulottomia ja kokeilevia menetelmiä. Vastaat osaltasi konsortion maine- ja imagotyöstä ja toimit positiivisena sparraajana jokaisen hyrialaisen onnistumisen tukena. Osallistut työssäsi Hyria konsortion johtoryhmätyöskentelyyn ja pääset hyviin tuloksiin vahvan ammattilaistiimisi kanssa. Tiimiisi kuuluu viisi oman alansa huippuosaajaa, jotka toimivat viestintäsuunnittelun, graafisen suunnittelun ja tapahtumatuotannon alueilla.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden jättää oma kädenjälkesi toimialamme tulevaisuuteen alueellisesti merkittävän toimijan palveluksessa. Tarjoamme myös monipuolisen ja itsenäisen tehtävänkuvan, jossa on aito vaikuttamisen mahdollisuus ja kehittämisorientaatio. Työsi onnistumisen tukena on myös asiantunteva tiimi sekä kannustava johto.

Palkkaus määräytyy yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukaan (sopimuspalkka).

 

Lisätietoja: Integraatiojohtaja Karel McLeod Smith, karel.mcleodsmith@hyria.fi, gsm 0400 738 029 (jätäthän viestin vastaajaan, jos et tavoita). Lisätietojen antaja on täysin suomenkielinen.