Viestintä- ja hallintokoordinaattori
Suomen Kirjailijaliitto

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2019

Innostutko kirjailijoiden hyväksi työskentelystä ja toimimisesta taidekentällä? Sujuvatko yhteistyö, tapahtumatuotanto ja tarkkuutta vaativat itsenäiset tehtävät sinulta luontevasti? Me Kirjailijaliitossa etsimme joukkoomme viestintä- ja hallintokoordinaattoria ajalle 1.10.2019–31.8.2020.

Tehtäväkuvaus

Koordinaattorin monipuolisessa tehtävässä varmistat toimiston arjen sujuvuuden ja hoidat viestintää yhdessä liiton viestintäpäällikön kanssa. Viestinnän tehtävät sisältävät monikanavaisen viestinnän suunnittelua, toteutusta ja seurantaa. Koordinaattori avustaa erilaisten viestinnällisten materiaalien valmistelussa ja viimeistelyssä. Keskeinen osa tehtävää on liiton kirjamessuohjelmien ja -osastojen suunnittelu ja tuotannosta vastaaminen.

Koordinaattori vastaa myös muun muassa kokous- ja tapahtumajärjestelyistä ja toimiston juoksevista asioista: lisäksi tehtävä sisältää taloushallinnon tehtäviä kuten ostolaskujen käsittelyä, myyntilaskutusta sekä matka- ja palkkiolaskujen käsittelyä.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän mukavassa työyhteisössä sekä viihtyisän työympäristön Etu-Töölössä sijaitsevassa toimistossamme. Lisäksi saat mahtavan näköalan kirjallisuuden kenttään.

Näin menestyt tehtävässä

Sinulla on erinomainen suomen kielen kirjallinen taito, hyvä organisointikyky ja valmiudet ottaa nopeasti haltuun erilaisia ohjelmistoja. Tapahtumatuotanto ja erilaiset viestinnän tehtävät ovat sinulle tuttuja. Sinulta löytyy reipasta ja joustavaa tekemisen meininkiä vaihtelevassa tehtävässä, erinomaiset ryhmätyötaidot sekä ymmärrystä myös rutiininomaisten tehtävien hoitoon.

Odotamme korkeakoulutasoista koulutusta ja työkokemusta vastaavista tehtävistä. Kirjallisuuden tuntemus ja kokemus järjestötyöstä ovat eduksi.

Hakuohjeet

Haettava tehtävä on vanhempainvapaan sijaisuus ajalla 1.10.2019–31.8.2020. Hae tehtävää 22.8.2019 mennessä. Hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen lähetetään sähköpostilla osoitteeseen rekry@kirjailijaliitto.fi.

Tiedusteluihin vastaa toiminnanjohtajamme Suvi Oinonen numerossa 040 5820 999. Soitathan to 8.8. klo 11–12 tai ke 14.8. klo 14–15. Järjestämme haastattelut syyskuun alussa Helsingissä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1281344
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Sähköposti: Lähetä sähköpostia
  • Sijainti: Helsinki