(Poistunut julkaisusta)

Viestintä- ja brändijohtaja
Tampereen yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2018

Haemme uudelle Tampereen yliopistolle

Viestintä- ja brändijohtajaa

Tervetuloa joukkoomme rakentamaan ainutlaatuista korkeakouluyhteisöä!

Viestintä- ja brändijohtajana vastaat yliopiston strategisesta viestinnästä ja ulkoisen ja sisäisen viestinnän johtamisesta, yliopiston brändistä ja markkinoinnista sekä mediasuhteiden hoidosta. Korkeakouluyhteisön kontekstissa suunnittelet viestintää ja sen toteuttamista strategisten tavoitteiden mukaisesti. Osallistut sidosryhmätoimintaan johdon tukena ja olet valmis kehittämään yliopistoa vahvassa vuorovaikutuksessa ympäröivän yhteiskunnan kanssa myös kansainvälisesti. Olet osa yliopiston johtoryhmää. Pääset kehittämään vastuualueitasi pitkäjänteisesti ja työlläsi on yhteiskunnallista vaikuttavuutta.

Olet suorittanut soveltuvan ylemmän korkeakoulututkinnon ja sinulla on usean vuoden kokemus vaativista viestinnän ja markkinoinnin tehtävistä. Sinulla on vahva johtamiskokemus ja hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Omaat myös hyvät esiintymis- ja mediataidot. Sinulla on kyky johtaa muutosta ja tehdä päätöksiä haastavassa toimintaympäristössä. Sinulla on myös erinomainen suomen ja englannin kielen taito. Korkeakoulukentän tuntemus on plussaa.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan Suomen toiseksi suurimman yliopiston rakentamiseen, energisen ja mielenkiintoisen työympäristön ja erinomaisen mahdollisuuden kehittyä omassa työssäsi. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva. Työntekopaikkakunta on Tampere. Tavoitteena on, että valittava henkilö voi aloittaa tehtävässään mahdollisimman pian.

 

Lisätietoja antaa:

Tampere3-uudistuksen johtaja Marianne Kukko, puhelin 040 543 9883, sähköposti marianne.kukko@uta.fi

HR-projektijohtaja Hanna Rinne, puhelin: 040 849 0331, sähköposti hanna.rinne@tut.fi
 

Hakuohjeet:

Jätä hakemuksesi ja CV:si sähköisellä hakulomakkeella ma 24.9.2018 mennessä.