(Poistunut julkaisusta)

VIESTINTÄ- / HR-ASIANTUNTIJAA
Solwers

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.9.2020

Haemme nyt Solwersille vakituiseen työsuhteeseen

VIESTINTÄ- / HR-ASIANTUNTIJAA

kehittämään itsenäisesti Solwers-konsernin viestintä/HR-toimintoja. HR tehtävien osalta kyse on määräaikaisesta vanhempainvapaan sijaisuudesta. Tämän vuoksi haemme ensisijaisesti erityisesti viestinnästä kiinnostunutta asiantuntijaa.

Tehtävänäsi on viestinnän ja henkilöstöjohtamisen kokonaiskenttä ja niiden kehittäminen koko konsernin osalta. Toimit aktiivisesti yhteistyössä tytäryritysten toimitusjohtajien kanssa. Suunnitelmissamme on myös pörssiin listautuminen lähivuosina, johon liittyviä tehtäviä kuuluu toimenkuvaasi. Toimipisteemme sijaitsee Espoon Niittykummussa, Niittykummun metroaseman läheisyydessä. Tytäryrityksemme sijaitsevat pääosin pääkaupunkiseudulla. Raportoit tehtävässä toimitusjohtajalle.

Tehtäväsi koostuu monipuolisista viestinnän ja henkilöstöhallinnon osa-alueista kuten:

  • Sijoittajaviestintä ja lehdistötiedotteet
  • Pörssilistautumiseen liittyvät sekä listautumisen jälkeiset viestinnän tehtävät
  • Viestintä liittyen Pasilaan suunnitteilla olevaan kiertotalousteemalla rakennettavaan asuin- ja toimitilakortteliin
  • Sisäinen viestintä mm. henkilöstön uutiskirjeet ja muut tiedotteet
  • Uusien mission, vision ja arvojen julkistamiseen liittyvät viestinnän tehtävät
  • Sosiaalinen media
  • Yrityksen nettisivujen kehittäminen ja ylläpito
  • Rekrytoinnit ja työnantajamielikuvan kehittäminen
  • Tavoite- ja kehityskeskustelujen kehittäminen ja viestintä
  • Työsuhdeasiat ja -edut

Toivomme sinulta

Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto sekä aiempaa kokemusta monipuolisista viestintätehtävistä sekä mahdollisesti myös HR-tehtävistä. Tehtävä on erittäin monipuolinen, ja siinä onnistuaksesi tarvitset sekä kykyä hahmottaa, suunnitella ja viedä läpi isoja projekteja, että hands-on-asennetta. Haluamme selkeyttää ja yksinkertaistaa viestintäämme/tekstejämme ja erityisesti siinä tarvitsemme apuasi. Olet positiivinen ja innostava persoona, jonka energia tarttuu myös muihin. Olet luonteeltasi kehittäjä, sillä Solwersilla pääset näyttämään uudistamisen kykysi. Tehtävä vaatii erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksesi.

Tarjoamme sinulle

Meillä tekemisesi näkyy konkreettisesti ja pääset kokemaan miltä tuntuu olla mukana kirjoittamassa kasvutarinaa. Tarjoamme monipuolisten ja vastuullisten työtehtävien lisäksi mm. mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen, avoimen ja kannustavan työyhteisön, mukavat työkaverit, hyvät etätyömahdollisuudet ja työsuhde-etuja kuten työterveyshuollon, lounas-, liikunta- ja kulttuuriedun. 

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi pian.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 4.10.2020 mennessä sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@solwers.fi (kirjoita viestikenttään: Solwers Oyj, Viestintä- / HR-asiantuntija) Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse Solwers Oyj:n toimitusjohtaja Stefan Nyström, stefan.nystrom@solwers.fi.