(Poistunut julkaisusta)

Viestinnän yhteyspäällikkö
SOK

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.12.2019

Oletko kokenut yritysviestinnän ammattilainen, joka löytää monimutkaisiinkin aiheisiin suurta yleisöä ja mediaa puhuttelevat näkökulmat? Onko sinulla viestintään strateginen ote, muttet pelkää tarttua toimeen myös itse? Sykkiikö sydämesi vastuullisuudelle ja suomalaisten arkea lähellä oleville palveluille? Meillä on tarjolla töitä juuri sinulle!

SOK MEDIAn Viestintä ja yhteiskuntasuhteet -yksikkö on reilun kymmenen hengen asiantuntijayksikkö, joka vastaa S-ryhmän yritysviestinnästä, työnantajakuvan kehittämisestä, vastuullisuusviestinnästä, mediasuhteista sekä yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta. Teemme läheistä yhteistyötä SOK MEDIAn muiden, mm. markkinointiin, digipalveluihin ja asiakkuuksien kehittämisen keskittyvien asiantuntijoiden, liiketoimintojemme sekä S-ryhmän johdon kanssa.

Haemme viestintäporukkaamme nyt vakituiseen työsuhteeseen viestinnän yhteyspäällikköä vahvistamaan erityisesti yritysviestinnän ja kriisiviestinnän osaamistamme. Tehtävässäsi tulet osallistumaan S-ryhmän yritys-, talous- ja vastuullisuusviestintään sekä avustamaan eri liiketoimintojamme heidän viestintätarpeissaan. Osallistut myös kriisiviestintäpäivystyksemme toimintaan. Teemme työkiertoa yksikössämme, ja työnkuvan yksityiskohdat, esimerkiksi omat vastuuliiketoiminta-alueesi, määrittyvät kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Odotamme sinulta vahvaa uutisnenää sekä draivia viedä ideat nopeasti myös käytännön toteutukseen. Sinulla on vahva strateginen osaaminen, muttet pelkää tarttua toimeen myös itse. Olet työskennellyt aiemmin yritys-, talous- tai vastuullisuusviestinnän parissa yrityksessä, viestintätoimistossa tai journalistina, ja ymmärrät niin viestinnän liiketoiminnallisen hyödyn kuin laajemman maineenhallinnallisen merkityksen. Sinulla on vahva näkemys viestinnän kehitystrendeistä, innostava ja oma-aloitteinen ote, ja osaat sparrata myös muita asiantuntijoita viestimään työssään vaikuttavammin.

Tarjoamme sinulle paikan kunnianhimoisessa työyhteisössä, jonka tekeminen näkyy vahvasti suomalaisten arjessa. SOK MEDIA vastaa S-ryhmän viestinnästä, markkinoinnista, kanavista, niihin liittyvästä digitaalisesta palvelukehityksestä ja asiakasomistajakonseptista.

”Ryhmittäydymme työn ympärille luovasti ja leveästi tai tarkasti ja fokusoidusti. Arvostamme ideoita ja kokeilemme ketterästi, mutta luovutamme harvoin. Meitä ohjaa kunnianhimo ja halu tehdä Euroopan huipputason retail-markkinointia. Kehitämme myös Suomen suosituinta lojaliteettiohjelmaa ja yhtä maan arvostetuinta aikakausmediaa – Yhteishyvää. Meillä saat olla mukana toteutuksissa, jotka kumpuavat tukevasta osuustoiminnan arvopohjasta ja muistat työuran jälkeenkin. Sellaisia ovat esimerkiksi kansainvälisesti palkitut innovaatiot Hihna247 ja Korttelitoive. Olemme osaajien keskittymä Vallilan Ässäkeskuksessa ja kaiken päälle tosi nöyriä ja vaatimattomia.”

Veepee Ääri, vanhempi propagandapäällikkö, johtaja, SOK MEDIA

Lisätiedot ja hakeminen

Lisätietoja puhelimitse tehtävästä antaa viestintäjohtaja Outi Hohti pe 20.12.2019 klo 10-11, pe 3.1.2020 klo 10-11 tai ke 8.1.2020 klo 9-10. Hänet tavoitat numerosta 050 388 3133 tai sähköpostitse outi.hohti@sok.fi.

Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydämme lähettämään 10.1.2020 mennessä oheisella hakulomakkeella. Huomioimme ainoastaan sähköisellä hakulomakkeella saapuneet hakemukset.