(Poistunut julkaisusta)

VIESTINNÄN TUOTTAJA
Suomen Sydänliitto ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2018

Haluatko olla mukana vaikuttamassa suomalaisten terveyteen?
Haemme Sydänliittoon oma-aloitteista viestinnän ja markkinoinnin ammattilaista.

Viestinnän tuottajana työnkuvaasi kuuluu mm. Sydänliiton erilaisten viestinnällisten kampanjoiden ja tapahtumien suunnittelua, toteutusta ja tulosten analysointia sekä omien medioidemme (verkko, sosiaalinen media, uutiskirjeet jne.) suunnittelua ja toteutusta. Hoidat myös Sydänliiton sisäistä viestintää sekä tiedottamista medioiden suuntaan.  Sydänliitto toimii monella brändillä ja siksi oletkin monipuolisesti mukana meidän eri projekteissa ja hankkeissa. Työssäsi toimit markkinointi- ja viestintäjohtajan alaisuudessa.

Teet yhteistyötä Sydänliiton eri osastojen kanssa ja hoidat osaltasi yhteyksiä mainostoimistoihin, medioihin ja yhteistyökumppaneihimme.

Olet avoin, ulospäinsuuntautunut, näkemyksellinen ja kirjallisesti lahjakas viestinnän/markkinoinnin osaaja. Tunnet digitaalisen viestinnän mahdollisuuksia ja olet innostunut luomaan kohderyhmiä kiinnostavia sisältöjä digi- ja some-kanaviin. Sinulla on kokemusta toiminnasta medioiden kanssa. Hallitset kokonaisuuksia ja pystyt vetämään erilaisia projekteja, joihin luonnollisesti saat myös muilta tukea. Olet tavoitteellinen ja tulossuuntautunut sekä kiinnostunut analysoimaan ja kehittämään tulosten perusteella toimintaamme. Et pelkää kääriä hihoja ja tarttua itse työhön, oli se pieni tai iso.

Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva koulutus. Arvostamme vähintään muutaman vuoden kokemusta viestinnän parissa. Henkilönä olet positiivinen ja joustava tiimipelaaja.

Tarjoamme työn, jossa voit kehittää sekä itseäsi että toimintaamme viestinnän ja markkinoinnin saralla.

Tehtävä on vakituinen.

Kiinnostuitko? Lisätietoja antaa markkinointi- ja viestintäjohtaja Eeva Hietalahti, 040 5861919. Soittoaika 7.2. kello 16-17 tai 14.2. kello 13-14.30.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si 21.2. mennessä palkkatoiveineen osoitteeseen katja.hohtari@sydanliitto.fi.

www.sydanliitto.fi

www.sydan.fi