(Poistunut julkaisusta)

Viestinnän Trainee#FutureWerner
Siemens Osakeyhtiö

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.12.2020

Oletko diginatiivi, jolta syntyy myös perinteisiä, kirjoitettuja tarinoita?  Oletko innostunut viestimään teknologioista ja ratkaisuista, joilla on merkitystä paitsi asiakkaille myös yhteiskunnalle?  

Etsimme aikaansaavaa Werneriä tukemaan viestintäosastoa kiinteistöihin ja energiamarkkinoihin liittyvässä viestinnässä. Tarjoamme mielenkiintoisia haasteita kansainvälisessä yhtiössä ja osaavassa tiimissä.  Tehtävässä onnistumista tukevat viestintäosaston ammattilaiset.

Minkälaisia työtehtäviä harjoitteluun kuuluu?

  • Sisällön tuotanto eri kanaviin, esimerkiksi referenssijutut, muut tekstit ja videot.
  • Aktiivinen osallistuminen verkkosivujen tuottamiseen ja päivittämiseen
  • Liiketoiminnan tukeminen sisäisessä viestinnässä
  • Ajantasaisen sisällön varmistaminen eri viestintäkanaviin kuten verkkosivuille ja sosiaaliseen mediaan
  • Avustaminen sisäisten infotilaisuuksien, asiakastilaisuuksien ja webinaarien järjestämisessä
  • Muissa viestintätehtävissä ja -projekteissa avustaminen

 

Mitä Wernerilta odotetaan?

Werner kykenee tuottamaan sujuvaa tekstiä ja muuta sisältöä eri kanaviin. Hän on reipas, oma-aloitteinen ja avoin toisen tai kolmannen vuosikurssin korkeakouluopiskelija. Hänellä on sujuvan suomen kielen lisäksi hyvä kirjallinen ja suullinen englanninkielentaito.

Haemme Werneriä, joka voisi aloittaa kevään aikana opintojen ohella tai viimeistään touko-kesäkuussa. Harjoittelu jatkuu 31.8. asti kesälomasijaisena, mutta toivomme, että Werneri olisi käytettävissä opintojen ohella myös kesän jälkeen. Harjoittelun kestosta on mahdollista neuvotella. Palkka määräytyy suoritettujen opintojen mukaan.

 

Miten Werneriksi pääsee? 

Lähetä hakemus 30. tammikuuta 2021 mennessä. 

Varaa hakemuksen lähetettyäsi kalenteristasi 11. helmikuuta, sillä pidämme tuolloin online-tapahtuman Wernerin etsintätalkoot, johon kutsumme hakemusten perusteella tapahtumaa edeltävällä viikolla. 

 

#FutureWerner -rekrytointitapahtuma

Paikka: Online

Aika: 11.2.2021 klo 10.00–13.00

 

Etkö pääse paikalle? Älä huoli, emme päästä potentiaalisia Wernereitä käsistämme, joten lähetä hakemus joka tapauksessa.