(Poistunut julkaisusta)

Viestinnän Trainee
Apetit Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2020

Haemme Apetitin viestintä- ja vastuullisuustiimiin Helsinkiin

VIESTINNÄN TRAINEETA

Trainee-tehtävä on 12 kuukauden mittainen määräaikainen korkeakoulutetun nuoren kehityspolku, jonka aikana tutustut vaiheittain viestinnän ja vastuullisuuden eri osa-alueisiin Apetitilla. Samalla kasvatat asteittain osaamistasi viestinnän ja vastuullisuuden ammattilaisena.

Osallistut Apetit-konsernin ulkoisen ja sisäisen viestinnän sekä yritysvastuun monipuolisiin tehtäviin. Tehtävässä pääset:

- tuottamaan ja ylläpitämään monipuolisesti erilaisia sisältöjä Apetitin eri viestintäkanaviin

- osallistumaan yritysvastuuseen liittyviin kehitysprojekteihin ja niistä viestimiseen

- osallistumaan viestinnän ja vastuullisuuden jokapäiväiseen tekemiseen

Olet luova ja aikaansaava, hallitset digitaalisen viestinnän kanavat ja sisällöt sekä ymmärrät viestinnän moninaiset kohdeyleisöt. Lisäksi olet kiinnostunut vastuullisen liiketoiminnan kehittämisestä. Sinulla on myös oikea asenne ja halu kehittyä. Olet vastavalmistunut tai opintojesi loppusuoralla oleva korkeakouluopiskelija. Sinulle on jo kertynyt hieman alan työkokemusta.

Tehtävässä pääset kehittämään taitojasi monipuolisissa viestinnän ja vastuullisuuden tehtävissä tiiviissä yhteistyössä konsernin eri toimintojen kanssa. Tarjoamme ammattitaitoisen, innostavan ja merkityksellisen työympäristön ainutlaatuisten ja vastuullisten arvoketjujen ympärillä.

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintä- ja vastuullisuusjohtaja Sanna Väisänen puh. 010 402 4041. Soitathan 15.1.2020 klo 13-15 välisenä aikana.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa 26.1.2020 mennessä täyttämällä sähköinen hakulomake.