(Poistunut julkaisusta)

Viestinnän trainee (Helsinki)
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2020

Oletko tuleva viestinnän ammattilainen, joka hakee kickstartia omalle uralle? Kiinnostaako sinua työ yhdessä Suomen parhaista työpaikoista? Hienoa, sillä haemme nyt tehokasta ja tarkkasilmäistä viestinnän traineeta Elisan viestinnän tiimiin! Tämä on 6 kuukauden määräaikainen tehtävä ja aloitus sijouttuu lokakuulle.

Tässä mielenkiintoisessa ja monipuolisessa tehtävässä vastuualueisiin kuuluvat mm.:

  • toimittajayhteydenottoihin vastaaminen ja haastattelujen koordinointi
  • mediaseuranta ja näkyvyyden raportointi
  • digikoulukokonaisuuden koordinointi
  • muun tiimin avustaminen erilaisissa viestintätehtävissä.

Saatat olla hakemamme tiimikaveri, jos

  • olet vastavalmistunut tai opintojen loppuvaiheessa oleva viestinnän tai markkinoinnin korkeakouluopiskelija, joka nyt hakee käytännön kokemusta omalta alalta
  • työskentelytyylisi on järjestelmällinen ja pidät mielellään monta lankaa käsissäsi
  • sinulla pysyy pää kylmänä myös kiireessä, eikä reagointivalmiutesi tai reippautesi horjahda, vaikka tilanteet muuttuisivat nopeastikin
  • viestit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi (ruotsin kielen taito on plussa)
  • palat innosta oppia uutta niiltä useilta asiantuntijoilta, jotka sinua tässä työssä ympäröivät.

Ilahdumme lisäksi, jos sinulla on ennestään mediakentän tuntemusta, sekä näyttöjä myös sosiaalisen median puolelta.

Tarjoamme sinulle huikean mahdollisuuden päästä kurkistamaan ison yrityksen viestinnän ja markkinoinnin kulisseihin asiantuntevien ja rentojen työkavereiden tukemana. Tehtävä on palkallinen ja palkka asettuu kokemuksesi mukaan haarukkaan 2000-2500e/kk. Elisalla ollaan jo pitkään tehty paikkariippumattomasti töitä, mutta etenkin näin korona-aikaan työnteko on entistä itsenäisempää ja etätyöpainotteista - tiimikavereiden ollessa toki aina chatin, videon tai puhelinlangan päässä! Toimistollamme Pasilassa saa ja joutuukin silloin tällöin käymään, ja sen takia toivomme, että asuisit pääkaupunkiseudulla.

Elisa on tutkitusti yksi Suomen parhaista työpaikoista ja työntekijöiden keskuudessa pidetty mm. joustavuuden, ystävällisen ilmapiirin ja loistavan esimiestyön ansiosta. Lupaamme, että saat runsaasti omaa vastuuta, mutta myös saman verran apua ja tukea työkavereiltasi. Tutustu täällä lisää Elisaan ja elisalaisiin! 

Mikäli sinulle heräsi kysymyksiä, lisätietoja tehtävästä antaa Anu Laukkanen: puhelimitse 050 460 5550 (pe 14.8. klo 10-12) tai sähköpostitse anu.laukkanen@elisa.fi.

Kiinnostuitko? Jätäthän alla olevan linkin kautta yhteystietosi, CV:n sekä pikkuisen esittelyvideon mahdollisimman pian, sillä tehtävä täytetään mahdollisimman pian.