(Poistunut julkaisusta)

Viestinnän suunnittelija
Amos Anderson Glaspalatset Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2020

Haemme nyt sosiaalista mediaa taitavasti käyttävää, kielitaitoista viestinnän suunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen.

Viestinnän suunnittelijana työskentelet viestintäpäällikön ohjauksessa, tiiviissä yhteistyössä yleisötyöyksikön kanssa. Teet yhteistyötä myös näyttelyistä vastaavien kuraattoreiden, yleisön, taiteilijoiden ja median kanssa.

Työtehtävinäsi vastaat mm. museon verkkosivuista, sosiaalisen median kanavista ja museon tapahtumien markkinoinnista ja viestinnästä. Keskeistä on, että osaat tuottaa sisältöjä sosiaalisen median kanaviin monipuolisesti, vaivattomasti ja luovasti. Osallistut myös muiden tiedotus- ja markkinointiviestinnän toimenpiteiden toteutukseen ja fyysisen sekä digitaalisen kävijäpolun kehittämiseen. Tavoitteena on tehdä Amos Rexistä entistäkin parempi kokonaisuus.

Haemme energistä ja hauskaa ihmistä, jolle kulttuuri on tärkeätä. Olet viestinnän ja markkinoinnin ammattilainen, ja vahvuutesi on sosiaalisen median sisältöjen suunnittelu ja toteutus. Arvostamme myös laajaa kielitaitoa osana monikielistä työyhteisöä ja kansainvälistä työympäristöä. Puhut ja kirjoitat vaivatta suomen lisäksi ainakin ruotsia ja englantia.

Työsuhde alkaa 4.1.2021. Jos sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, näyttöjä hakemastamme osaamisesta ja istut luonteeltasi avarakatseiseen ja elämäniloiseen työyhteisöömme, lähetä vapaamuotoinen, tiivis hakemuksesi palkkatoiveineen sekä CV:si viimeistään pe 27.11.2020 otsikolla “Viestinnän suunnittelija” osoitteeseen iia.palovaara@amosrex.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa ke 11.11. klo 10–11 ja ma 16.11. klo 9–10 viestintäpäällikkö Iia Palovaara puh. 0505443331.