(Poistunut julkaisusta)

Viestinnän suunnittelija
Suomen Punainen Risti, Veripalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2019

VIESTINNÄN SUUNNITTELIJA, LIITY PARHAASEEN AUTTAMISEN KETJUUN!

Tarjoamme monipuoliselle osaajalle viestintäsuunnittelijan vakituisen tehtävän Suomen Punaisen Ristin Veripalvelussa Helsingissä.

Tehtäväsi

Tehtävänäsi on Veripalvelun ulkoisen ja sisäisen viestinnän suunnittelu, toteutus ja seuranta osana viestintä- ja markkinointitiimiä. Viiden hengen tiimimme tekee melkein kaiken ”in-house” ja sijaistaa toinen toisiaan – siksi etsimme nyt viestinnän moniosaajaa.

Toimit sisällöntuottajana eri kanavissa. Suunnittelet ja toteutat viestintäkampanjoita ja tuotat aineistoja mm. printtiin, verkkosivuille ja someen. Kirjoitat Veripalvelun toiminnasta kertovia juttuja. Huolehdit myös asiakaspalvelusta sosiaalisessa mediassa.

Osaamisesi

Edellytämme monipuolisia viestinnän taitoja sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta. Etsimme visuaalista tarinankertojaa: osaat tuottaa laadukasta ja kiinnostavaa sisältöä eri kanaviin, oli kyse tekstistä, grafiikasta tai videosta. Kuva- ja taitto-ohjelmistojen sekä sosiaalisen median työkalujen osaaminen on välttämätöntä. Käytämme työssämme InDesign, PhotoShop ja Illustrator –ohjelmia.

Arvostamme:

  • sujuvaa kynää ja vahvaa visuaalista silmää
  • digiosaamista ja -kiinnostusta
  • videotyökalujen hallintaa
  • organisointikykyä, oma-aloitteisuutta ja aktiivista kehittämisotetta
  • joustavuutta, avoimuutta ja ystävällisyyttä
  • luovaa ajattelua ja ketterää mieltä
  • erinomaisia yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja

Tarjoamme

Tarjoamme erittäin mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän sekä mukavan tiimin tueksesi. Teemme työtä, jolla on todella merkitystä! Työyhteisön hyvinvointi on meille erityisen tärkeää; haluamme olla työntekijöidemme mielestä erinomainen työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa markkinointipäällikkö Anne Lind, anne.lind@veripalvelu.fi, p. 029 300 1709 (yhteydenotot 11.1. klo 8–16, 16.1. klo 12–16 tai 18.1. klo 8–16).

Tutustu Veripalveluun työpaikkana ja jätä hakemuksesi viimeistään 22.1.2019 osoitteessa www.veripalvelu.fi. Tehtävässä on mahdollista aloittaa heti.