(Poistunut julkaisusta)

Viestinnän suunnittelija
Suomen Lähetysseura

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2018

Suomen Lähetysseura on Suomen evankelis-luterilaisen kirkon kansainvälisen työn järjestö, joka toimii 30 maassa. Vuosibudjettimme on noin 30 miljoonaa euroa ja palveluksessamme on noin 200 työntekijää. Lähetysseura on työskennellyt jo lähes 160 vuotta oikeudenmukaisemman ja inhimillisemmän maailman puolesta. Tutustu toimintaamme: suomenlahetysseura.fi

Etsimme mukavaan tiimiimme Suomen Lähetysseuraan

viestinnän suunnittelijaa

tekemään Ilmastonmuutos Nyt -kehitysyhteistyöviestintää osa-aikaiseen (60 %) ja määräaikaiseen tehtävään 1.9.2018-27.2.2019.

Kampanjassa kerromme, miten ilmastonmuutos vaikuttaa kehitysmaissa. Viestimme ilmastonmuutoksen vaikutuksista syrjittyjen elämään. Tuomme esiin Suomen ja globaalin pohjoisen vastuuta ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi.

Kerromme, miten kehitysyhteistyöllä voidaan tukea yhteisöjen sopeutumista ilmastonmuutoksen vaikutuksiin. Kerromme myös käytännön keinoista, joilla yksittäiset ihmiset ja yhteisöt voivat Suomessa vähentää päästöjään.

Sinulla on kokemusta kampanjoinnista, asiantuntijatekstin toimittamisesta raikkaalla tavalla erilaisiin kanaviin sekä tiedonhankintataitoja. Lisäksi sinulla on sosiaalisen median osaamista ja kykyä suunnitella, raportoida ja tuottaa vaikuttavia sisältöjä.

Sinulla on korkeakoulututkinto tai työssä tarvittava koulutus ja kokemus. Olet ideoiva ja saat tulosta aikaan. Osaat yhdistää erilaisia sisältöjä kiinnostaviksi kokonaisuuksiksi. Olet vastuullinen ja oma-aloitteinen.

Tarjoamme monipuolisen ja erilaisia taitoja kehittävän työskentely-ympäristön kansainvälistä toimintaa harjoittavassa keskisuuressa organisaatiossamme.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää 19.8.2018 mennessä osoitteessa https://bit.ly/2rab2aG.   

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintäjohtaja Iiris Kivimäki ti 7.8. klo 15-16, p. 050 582 6396.