(Poistunut julkaisusta)

Viestinnän suunnittelija
BDO Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2018

BDO on nyt voimakkaan kasvun tiellä. Tule kehittymään ja kasvamaan kanssamme!

Haemme pääkonttoriimme Helsingin Lauttasaareen:

Viestinnän suunnittelijaa

kehittämään ja toteuttamaan yrityksemme viestintää.  Keskeisin tehtäväsi on suunnitella ja ylläpitää kasvavan organisaation sisäistä viestintää.  Vastuualueisiisi kuuluvat muun muassa intranet ja sen kehitystyö, hr-viestintä sekä muu sisäinen viestintä.

Tunnistat mahdollisuudet hyödyntää eri viestintäkanavia viestinnässä ja haluat viedä tekemistämme uudelle tasolle. Sisäisen viestinnän lisäksi tehtävääsi kuuluu tapahtumien ja koulutustilaisuuksien koordinointia. Lisäksi tarjoat viestinnän asiantuntemusta muutoshankkeisiimme.

Etsimällämme henkilöllä on hyvät vuorovaikutustaidot ja halu tarttua työn tarjoamiin haasteisiin ammattimaisella asenteella. Toivomme vähintään 1-3 vuoden kokemusta viestinnän ja /tai markkinoinnin tehtävistä ja hyvää englannin kielen taitoa. Työn edellyttämien ohjelmistojen osaaminen on tärkeää – arvostamme etenkin CMS- ja Sharepoint-kokemusta. Photoshop- ja InDesign-taidot sekä ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle

BDO:lla pääset osaksi kehittyvän ja kasvavan yrityksen mahdollisuuksia. Tarjoamme vakituisen työn osana mukavaa tiimiä, joka perehdyttää sinut huolella tehtäviisi ja tukee onnistumistasi. Tuemme henkilöstömme osaamisen kehittämistä sekä tarjoamme työhyvinvoinnin tueksi kattavat palvelut. Joustavat työajat ja etätyömahdollisuus helpottavat työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista. Työtehtäviä on mahdollista räätälöidä osaamisesi ja kiinnostuksesi pohjalta.

Lisätiedot

Lisätietoja antaa viestintä- ja markkinointipäällikkö Elina Mattila, puh. 050 464 2881, joka on parhaiten tavoitettavissa 1.6. klo 10-12 ja 8.6. klo 10-11. 

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta 17.6.2018 mennessä.