(Poistunut julkaisusta)

Viestinnän suunnittelija ( brändiviestintä)
Tulli

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.9.2020

Viestinnässä vastaamme Tullin strategian mukaisesta mediaviestinnästä, verkkoviestinnästä, visuaalisesta ilmeestä, yhteisökuvan monipuolistamisesta ja maineenhallinnasta eri kanavissa. Meidän tehtävänämme on antaa oikea kuva Tullin toiminnasta ja palveluista, ylläpitää Tullin arvostusta suuren yleisön ja sidosryhmien keskuudessa sekä helpottaa henkilö- ja yritysasiakkaiden asiointia Tullin kanssa. Tehtävämme on myös kehittää sisäistä tiedonkulkua ja henkilöstön viestintävalmiuksia. Tullin viestintä jakaantuu kolmeen ryhmään, jotka ovat Sisällöt ja ilme, Verkkopalvelut ja Käännöspalvelut. Tullin viestinnässä työskentelee noin 30 ihmistä.

Tullin viestinnässä on haettavana

viestinnän suunnittelijan (tulliylitarkastajan) virka

Olet monipuolinen viestinnän ammattilainen, joka on perehtynyt brändin rakentamiseen viestinnän keinoin. Suunnittelet ja toteutat sisältöjä ja tapahtumia, jotka rakentavat positiivista ja luotettavaa mielikuvaa Tullista. Tiedät, mitä on vastuullisuusviestintä. Kehität myös Tullin työnantajamielikuvaa henkilöstöhallinnon kumppanina. Hallitset sosiaalisen median eri kanavat ja pystyt tuottamaan niihin mielenkiintoisia sisältöjä. Hallitset isojakin kokonaisuuksia ja pystyt edistämään useita projekteja samanaikaisesti. Tarvittaessa autat myös mediaviestinnässä. Olet oma-aloitteinen ja kannustava vahvistus Sisällöt ja ilme -tiimiimme.

Hakijalta odotamme

 • Soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa
 • Työkokemusta viestintätehtävistä suuressa organisaatiossa
 • Näyttöä erinomaisesta kirjoitustaidosta
 • Sosiaalisen median välineiden hyvää hallintaa
 • Innovatiivisuutta ja oma-aloitteisuutta
 • Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja

Luemme eduksi

 • Kokemuksen brändi- ja työnantajaviestinnästä
 • Työkokemuksen valtionhallinnosta tai kuntasektorilta
 • Tullin tehtävien tuntemuksen

Tarjoamme

 • Mahdollisuuden kehittyä vaativissa viestintätehtävissä
 • Joustavat työskentelymahdollisuudet
 • Hyvät työvälineet
 • Liikunta- ja kulttuuriedun

Virkapaikka on Pasilassa Helsingissä.

Virassa noudatetaan virastotyöaikaa (7 t 21 min / vrk ja 36 t 45 min / vk).

Virka on Tullin yhteinen ja täytetään sopimukseen mukaan. Koeaika on kuusi (6) kuukautta.

Tehtävän palkkaus määräytyy palkkausjärjestelmämme vaativuustason 15 mukaisesti (peruspalkkaus 2902,46 euroa), jonka lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuvaa palkanosaa enintään 44 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta. Uuden henkilön aloittaessa henkilökohtainen palkanosa on yleensä 8-20 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta, riippuen valittavan hakijan osaamisesta ja aiemmasta työkokemuksesta.

Lisätietoja tehtävästä: Viestintäjohtaja Mika Parkkonen, p. 040 332 8893, sähköposti: mika.parkkonen@tulli.fi

Viran hakuaika päättyy 23.9.2020 klo 16.15.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti www.valtiolle.fi –järjestelmän kautta hakuajan päättymiseen mennessä. Viran ID-tunnus on 28-805-2020

Hallinto-osastolle osoitetut hakemukset, maininnalla haettavasta virasta voit toimittaa myös Tullin kirjaamoon hakuajan päättymiseen mennessä, sähköpostilla kirjaamo(at)tulli.fi, postitse PL 512, 00101 Helsinki, käyntiosoite Opastinsilta 12, Helsinki. Hakemuksia ei palauteta.

Toivomme hakijoiksi eri ikäisiä ja eri sukupuolta olevia henkilöitä sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

Tulli teettää tehtävään valittavalle henkilölle huumeseulan ja turvallisuusselvityksen.

www.tulli.fi