(Poistunut julkaisusta)

Viestinnän osaaja
Työttömyysvakuutusrahasto

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2018

Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen

Viestinnän osaajaa muutosprojekteihin

Haluamme, että verkkosivumme, visuaalinen ilmeemme ja sisäisen viestinnän alustamme tukevat uudistumista. Samanaikaisesti olemme ottamassa käyttöön kansallista tulorekisteriä, joka tuo myös mukanaan useita muutoksia, joissa onnistumiseksi tarvitsemme lisää viestinnän osaamista.

Tärkeimpinä tehtävinäsi tulevat olemaan uuden rahaston verkkosivujen rakentaminen projektipäällikön roolissa. Tulet itse tuottamaan sisältöä ja ohjaamaan rahastolaisia asiakassisältöjen luomisessa. Olet myös tärkeä tekijä tulorekisterisiirtymän asiakasviestinnässä. Verkkosivujen teknisen toteuttajan kilpailutus on parhaillaan käynnissä, joten toivomme sinun pystyvän aloittamaan tehtävässä mahdollisimman pian.

Edellytämme, että sinulla on soveltuva viestinnän koulutus ja työkokemusta viestintätehtävistä. Löydät olennaiset asiat vaativista asiakokonaisuuksista ja osaat kertoa ne asiakkaita puhuttelevalla tavalla. Vuorovaikutus- ja yhteistyötaitosi ovat hyvät.

Työssä menestyminen edellyttää kokemusta projektien johtamisesta ja monipuolista sisällöntuotanto-osaamista. Arvostamme halua tehdä yhteistyötä organisaatiorajojen yli ja aikaansaavaa työtapaa. Tekemistä on paljon, joten valmius tarttua tehtävään kuin tehtävään tarvitaan. Työsuhteessa olet Työttömyysvakuutusrahastoon, mutta tulet osaksi tiimiä, jossa molempien rahastojen viestinnän ammattilaiset tukevat toisiaan ja jakavat vastuuta ja tehtäviä tarpeen mukaan.

Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Haethan siis paikkaa mahdollisimman pian!

Lisätietoja
Viestintäpäällikkö Terhi Savikko, 050 420 1065, terhi.savikko@tvr.fi, parhaiten tavoitettavissa maanantaina 14.5. klo 13-14 ja torstaina 17.5. klo 8-9.

Tiimiesimies Iiris Arra, 040 456 6871, iiris.arra@koulutusrahasto.fi, parhaiten tavoitettavissa maanantaina 14.5. klo 10-11 ja torstaina 17.5. klo 10-11.

Hakemukset
Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen viimeistään keskiviikkona 23.5.2018 sähköpostitse osoitteeseen rekry@tvr.fi. Merkitse Aihe-kenttään hakemasi tehtävä.

Tervetuloa ammattilaisten joukkoon mielenkiintoisiin ja monipuolisiin asiantuntijatehtäviin miellyttävässä työympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ja kehittyä. Työyhteisössämme vallitsee hyvä yhteishenki ja tekemisen meininki. Panostamme vahvasti henkilöstön työkykyyn ja hyvinvointiin. Toimitilamme sijaitsevat Helsingin keskustassa.