(Poistunut julkaisusta)

Viestinnän moniosaaja
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2020

Viestinnän moniosaajana olet yksi avainhenkilöistämme ja huolehdit yhtiömme sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä. Vastaat viestintäsuunnitelman ja –budjetin laatimisesta sekä toteuttamisesta yhdessä alueyhtiön ja LähiTapiola –ryhmän muiden osaajien kanssa. Edistät elämänturvakulttuuria, kehität ja käytät kaikkia viestintäkanavia ja vastaat yhtiön mediasuhteista ja niiden hoidosta. Osallistut myös paikallisten markkinointitoimenpiteiden suunnitteluun ja toteutukseen.

Odotamme sinulta

Toivomme sinulta aktiivista ja rohkeaa asennetta sekä kykyä hahmottaa kokonaisuuksia, löytää ratkaisuja ja toteuttaa niitä. Kuten jo todennäköisesti aiemman kokemuksesi ansiosta tiedät, viestinnän arki on usein yllätyksiä täynnä ja siitä nauttiminen edellyttää itsenäisyyttä, oma-aloitteisuutta, paineensieto- ja koordinointikykyä.

Odotamme sinulta vähintään alempaa korkeakoulututkintoa sekä kokemusta tuloksellisesta viestinnästä ja yhteistyöstä median kanssa. Olet jo hyvin verkostoitunut ja haluat edelleen laajentaa verkostoasi erilaisiin sidosryhmiin. Olet tottunut tuottamaan sisältöjä erilaisille kohderyhmille useisiin kanaviin ja sinulla on sujuva kynä etkä epäröi tuottaa monipuolisesti erilaisia sisältöjä (mm. kuvitukset, kyselyt, videot) mm. some –kanaviin.

Meille on tärkeää, että etsimämme henkilö on positiivinen, rento ja hyvä tyyppi, joka kantaa vastuun työstään ja vie asiat maaliin intohimoisesti. Olet siis tiimipelaaja, joka osaa verkostoitua ja ajaa asioita eteenpäin niin johdon kuin asiantuntijoiden kanssa. Haluat kehittää ja viedä tekemistämme uudelle tasolle.

Tarjoamme

Viestinnästämme vastaavana työsi on itsenäistä ja haasteellista. Saat tueksesi rennon ja välittömän työyhteisön sekä LähiTapiola -ryhmän keskitetyn viestintä- ja markkinointitiimin, joka on valmis auttamaan sinua menestyäksesi tehtävässä parhaalla mahdollisella tavalla. Toimivan työympäristön lisäksi meillä on monipuoliset henkilöstöedut, joita pääset hyödyntämään.

Lisätietoja

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antaa toimitusjohtaja Pasi Aakula, puh. 050 5613 844, pasi.aakula@lahitapiola.fi, pe 17.1. klo 13-15 tai ti 21.1. klo 10-11

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake 26.1.2020 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikkoja sopivien henkilöiden löydyttyä. Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian!

Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan ennen lopullista valintapäätöstä.