(Poistunut julkaisusta)

Viestinnän ja markkinoinnin koordinaattori
Personalhuset Staffing Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020

Oletko markkinoinnin idearikas ja rohkea tekijä, jolla on kertynyt jo jonkin verran kokemusta vaihtelevista markkinoinnin tehtävistä?

Etsimme omaan organisaatioomme VIESTINTÄ- JA MARKKINOINTIKOORDINAATTORIA

Viestintä ja markkinointi ovat meillä osa pääkonttorin toimintaa, ja Helsingistä käsin tuemme työkavereitamme ympäri Suomen. Helsingin toimistollamme meitä on parisenkymmentä ammattilaista henkilöstöalalta myyntiin ja taloushallintoon.

Työtehtävät ovat: 

  • sosiaalisen median ylläpito   • some-kampanjat ja hakukoneoptimointi sekä -mainonta   • sisällön tuottaminen (videot, tarinat, uutiset, asiatekstit, työpaikkailmoittelu jne.)   • verkkosivujen päivitys   • yritys- ja työnantajamielikuvan strateginen kehittäminen   • markkinointi- ja myyntimateriaalin tuottaminen 
  • sisäinen tuki ja apu kaikessa hakijaviestinnässä   • tapahtumien järjestäminen   • markkinoinnin ja viestinnän kehitysprojektit
Meillä on hyvin matalan hierarkian organisaatio, joten yllä mainittujen lisäksi pääset mukaan varmasti moneen muuhunkin riippuen vähän omista kiinnostuksen kohteistasi ja aiemmasta osaamisestasi.

Toivomme että olet oma-aloitteinen, organisointitaitoinen ja erityisesti digitaalisesta markkinoinnista innostuva aktiivinen persoona. Kokemusta sinulla tulisi olla some-kanavien (vähintään Facebook ja Instagram) hallinnoinnista ja niiden sisällön tuottamisesta. Erityisesti videoista me pidämme, joten lyhyiden videoiden kuvaaminen ja editointi sinulta tulisi luonnistua. Me tykkäämme tehdä työtä omalla persoonalla ja suurella sydämellä, joten olethan valmis laittamaan myös itsesi peliin. Tehtävä on itsenäinen, mutta teet aktiivisesti yhteistyötä sisäisesti konsulttien ja ulkoisesti meidän asiakkaiden kanssa. Hyvät vuorovaikutustaidot ovat siis erittäin tärkeät. Kommunikoinnin tulisi sujua niin suomeksi kuin englanniksikin.


Tehtävä on kokoaikainen ja aloitus heti kun sopiva henkilö löytyy. 

Meillä viihdytään, koska meillä puhalletaan vahvasti yhteen hiileen ja jokainen pääsee vaikuttamaan omaan työhönsä. Meillä on mahdollista sovittaa työ ja vapaa-aika joustavasti yhteen, meillä kehitetään ja kehitytään toinen toistamme sparraten.


Hae tehtävään viimeistään 26.1.2020 oheisen linkin kautta. Täydennäthän sähköistä hakemusta vielä liittämällä siihen cv:si ja palkkatoiveesi. Lisäksi toivoisimme sinulta lyhyen videotervehdyksen, tyyli ja toimitustapa on vapaa.

Alla linkki meidän Youtuben viikkovideoon eli käyhän tutustumassa
https://www.youtube.com/watch?v=_ASEHHjO7E4

Lisätietoja tehtävään liittyen antaa Ilona Castrén, 0505857006/ ilona.castren@personalhuset.fi.


Personalhuset on henkilöstöalan ammattilainen. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Teemme tätä työtä, jotta oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Haluamme tehdä arjesta sujuvaa.