(Poistunut julkaisusta)

VIESTINNÄN JA MARKKINOINNIN KOORDINAATTORI , Helsinki
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2018
Suomalainen Lääkäriseura Duodecim on vuonna 1881 perustettu tieteellinen yhdistys, joka kehittää lääkärin ammattitaitoa ja käytännön työtä täydennyskoulutuksen, julkaisujen ja apurahojen avulla. Seuraan kuuluu yli 24 000 lääkäriä ja lääketieteen opiskelijaa sekä yli 100 jäsenyhdistystä. Seuran omistama Kustannus Oy Duodecim julkaisee terveydenhuollon ammattilaisille suunnattuja tietosisältöjä. Duodecim tuottaa luotettavaa ja ymmärrettävää tietoa terveydestä ja sairauksista myös kansalaisille.
 
Oletko terveydestä ja lääketieteestä kiinnostunut tekijä, joka syttyy tapahtumaviestinnästä ja -markkinoinnista? Haemme asiakkaallemme Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevaan toimistoon 
 
viestinnän ja markkinoinnin koordinaattoria
 
vakituiseen työsuhteeseen. 
 
Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn lääkäreille suunnattujen täydennyskoulutuspalveluiden viestinnän ja markkinoinnin sekä lääketiedetapahtumien messuosastojen suunnittelun parissa. Työssä pääset ideoimaan ja käyttämään luovuuttasi. Tukenasi on viestinnän, markkinoinnin ja koulutusyksikön tiimit. 
 
Toivomme sinulta digitaalisten viestintäkanavien tuntemusta, kokemusta tapahtumaviestinnästä ja messuosastojen suunnittelusta sekä viestinnän tai markkinoinnin koulutusta. Omaat myös  peruskuvankäsittelytaidot. Taitto-ohjelmien tunteminen katsotaan eduksi, samoin kokemus videotuotannosta. Työ on ajoittain hektistä, joten joustavuus, organisointikyky ja oma-aloitteinen työskentelyote auttavat työssä onnistumisessa.  Tapahtumia ja koulutuksia suunnitellaan useissa erilaisissa kokoonpanoissa, joten hyvät tiimityötaidot tulevat tarpeeseen. Työ edellyttää jonkin verran matkustamista kotimaassa sekä ajoittaisia iltatöitä.
 
Tuemme ammatillista kehittymistä ja uuden oppimista. Kaikkea ei siis tarvitse osata valmiiksi, mutta odotamme positiivista asennetta sekä kykyä ja intoa oppia uusia asioita. 
 
Työtehtäviin kuuluvat:
 
- viestintäsuunnitelmien laatiminen ja toteuttaminen yhdessä koulutusyksikön kanssa
- sisällöntuotanto eri kanaviin
- messuosastojen ideointi ja suunnittelu yhdessä markkinointipäällikön kanssa 
- messuosastojen käytännön toteutukseen liittyvät tehtävät
- messutyöskentely
- graafisten ym. aineistojen koordinointi ja tilaaminen
 
Kolmihenkisessä viestintätiimissä jokainen tekee päävastuualueensa lisäksi yleisiä viestinnän tehtäviä. Lopullinen työnkuva muodostuukin valittavan henkilön osaamisen ja kiinnostusten pohjalta.  
 
Tarjoamme innostavan työn, joustavat työskentelytavat ja erinomaiset henkilöstöedut. Tule osaksi mukavaa työyhteisöämme Suomen suurimpaan tieteelliseen seuraan ja hae tehtävää luomalla hakuprofiilisi Manpowerin sivuille (www.manpowergroup.fi) ja klikkaamalla tehtävässä olevaa ”HAE”-painiketta. Hae paikkaa pian, sillä aloitamme haastattelut nopeasti ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!  Hakuprosessia hoitaa ja lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager, Virpi Mäentaus, virpi.maentaus@manpowergroup.fi
 
Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.