(Poistunut julkaisusta)

Viestinnän ja markkinoinnin assistentti
Personalhuset Staffing Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2018
Olemme yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista, ja työtämme on yleensä etsiä ammattilaisia asiakkaillemme. Nyt meillä on kuitenkin omassa tiimissämme paikka avoinna!

Etsimme VIESTINNÄN JA MARKKINOINNIN ASSISTENTTIA.

Viestintä ja markkinointi ovat meillä osa pääkonttorin toimintaa, ja Helsingistä käsin tuemme työkavereitamme ympäri Suomen. Helsingin toimistollamme meitä on parisenkymmentä ammattilaista henkilöstöalalta myyntiin ja taloushallintoon.

Viestinnän ja markkinoinnin assistenttina pääset tutustumaan laajasti erilaisiin yritys- ja työnantajamielikuvaa rakentaviin tehtäviin. Hallinnoit ja päivität mm. sometilejämme, teet erilaisia esityksiä ja kampanjoita sekä perehdyt myös työpaikkailmoitteluun. Olemme matala organisaatio, jossa asioita tehdään yhdessä, ja jossa oman kiinnostuksesi perusteella voit siis olla mukana monessa muussakin. Haemme nyt assistenttia, jonka työaika on 3–5 päivää viikossa ja työsuhde aluksi määräaikainen noin vuoden ajan. Pääset aloittamaan jo lokakuun alussa!

Tärkeintä meille on, että sinulla on sopivasti visuaalista silmää, sujuvasti sana hallussa ja roppakaupalla uusia ideoita – valmis osaaja sinun ei tarvitse kuitenkaan olla! Työsi tukena sinulla on mielellään soveltuva koulutus. Olet käyttänyt monipuolisesti sosiaalista mediaa ja ehkä jopa erilaisia videon- tai kuvankäsittelyohjelmia. Sinua kiinnostaa, miten ja missä yrityksen kannattaa näkyä ja mitä työnhakumarkkinoilla tapahtuu. Meillä käytetään sekä suomen että englannin kieltä. Koska olemme norjalainen yritys, lisäksi jonkin pohjoismaisen kielen ymmärtämisestä ei ole haittaa!

Viihdymme itse työyhteisössämme, koska meillä on matala hierarkia, pääsemme vaikuttamaan omaan työhömme sekä pystymme sovittamaan yhteen työn ja vapaa-ajan. Meillä halutaan tehdä hyvää työtä sopiva pilke silmäkulmassa.

Jos tämä kuulosti sinun työltäsi, täytä hakemuksesi viimeistään 23.9.2018. Meitä kiinnostavat myös tulevaisuudensuunnitelmasi ja se, mitä odotat tältä työltä, joten kerrothan näistä hakemuksellasi! Toimithan nopeasti, sillä pyrimme valitsemaan henkilön mahdollisimman pian!


Lisätietoja tehtävästä antaa viestinnästä ja markkinoinnista Anna Huuskonen, 050 409 7185 / anna.huuskonen@personalhuset-sg.com.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi