(Poistunut julkaisusta)

VIESTINNÄN JA MARKKINOINNIN ASIANTUNTIJA, Helsinki
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2019
Suomalainen Lääkäriseura Duodecim on vuonna 1881 perustettu tieteellinen yhdistys, joka kehittää lääkärin ammattitaitoa ja käytännön työtä täydennyskoulutuksen, julkaisujen ja apurahojen avulla. Seuraan kuuluu yli 24 000 lääkäriä ja lääketieteen opiskelijaa sekä yli 100 jäsenyhdistystä. Seuran omistama Kustannus Oy Duodecim julkaisee terveydenhuollon ammattilaisille suunnattuja tietosisältöjä. Duodecim tuottaa luotettavaa ja ymmärrettävää tietoa terveydestä ja sairauksista myös kansalaisille.
 
Oletko terveydestä ja lääketieteestä kiinnostunut tekijä, joka syttyy tapahtumaviestinnästä ja -markkinoinnista? Haemme Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevaan toimistoomme 
 
viestinnän ja markkinoinnin asiantuntijaa
 
vakituiseen työsuhteeseen. 
 
Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn lääkäreille suunnattujen täydennyskoulutuspalveluiden, tapahtumien sekä messujen viestinnän ja markkinoinnin parissa. Työssä pääset ideoimaan ja käyttämään luovuuttasi. Tukenasi on viestinnän, markkinoinnin ja koulutusyksikön tiimit. 
 
Odotamme sinulta digitaalisten viestintäkanavien tuntemusta, sujuvaa kynää sekä viestinnän tai markkinoinnin koulutusta. Sinulla on perusosaaminen kuvankäsittely- ja taitto-ohjelmista. Kokemus videotuotannosta ja tapahtumaviestinnästä on eduksi. Työ on ajoittain hektistä, joten joustavuus, organisointikyky ja oma-aloitteinen työskentelyote auttavat työssä onnistumisessa.  Tapahtumia ja koulutuksia suunnitellaan useissa erilaisissa kokoonpanoissa, joten hyvät tiimityötaidot tulevat tarpeeseen. Työ edellyttää jonkin verran matkustamista kotimaassa sekä ajoittaisia iltatöitä. 
 
Tuemme ammatillista kehittymistä ja uuden oppimista. Kaikkea ei siis tarvitse osata valmiiksi, mutta odotamme positiivista asennetta sekä kykyä ja intoa oppia uusia asioita. 
 
Työtehtäviin kuuluvat: 
- viestintä- ja markkinointisuunnitelmien laatiminen ja toteuttaminen yhdessä koulutusyksikön kanssa,
- sisällöntuotanto eri kanaviin,
- graafisten ym. aineistojen tuotanto ja tilaaminen,
- videoiden suunnittelu ja
- viestinnän ja markkinoinnin mittaaminen.
 
Nelihenkisessä viestintätiimissämme jokainen tekee päävastuualueensa lisäksi yleisiä viestinnän tehtäviä. Lopullinen työnkuva muodostuukin valittavan henkilön osaamisen ja kiinnostusten pohjalta.  
 
Tarjoamme motivoivan työn, joustavat työskentelytavat ja erinomaiset henkilöstöedut. Meille tiiminä on tärkeää innostua yhdessä, luoda uutta ja löytää ratkaisuja viestinnän haasteisiin. Tule osaksi kannustavaa ja osaavaa työyhteisöämme Suomen suurimpaan tieteelliseen seuraan ja hae tehtävää luomalla hakuprofiilisi Experiksen sivuille (www.experis.fi) ja klikkaamalla tehtävässä olevaa ”HAE”-painiketta. Hae paikkaa pian, sillä aloitamme haastattelut nopeasti ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!  Hakuprosessia hoitaa ja lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant, Rami Inkilä, rami.inkila@manpowergroup.fi. 
 
Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.