(Poistunut julkaisusta)

Viestinnän ja HR-työn harjoittelija VMP:lle Helsinkiin!
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2018
Toimenkuva
Etsimme avoimeen ja energiseen VMP Urapalvelu-joukkoomme harjoittelijaa ideoimaan ja toteuttamaan ennakkoluulotonta viestintää kanssamme.

Tiivistettynä työtehtäviäsi olisivat:
• innovointi, kehittäminen ja ideointi yhdessä tiimin kanssa
• some/video julkaisuiden suunnittelu ja toteutus
• osallistuminen sisäiseen ja ulkoiseen viestintään monipuolisesti
• HR – alaan tutustumista ja joissain tilanteissa HR-henkilöstön tukemista päivittäisissä asioissa ja
Odotamme sinulta
Tiimimme kaipaa sinun tuoretta näkökulmaa aiempaa erottuvamman markkinoinnin ja viestinnän toteuttamiseen. Toivomme sinulta rohkeutta kyseenalaistaa vanhoja tapoja ja uskallusta tuoda ideoitasi sekä ajatuksiasi esille. Harjoittelusi aikana saat kokemusta ulkoisesta ja sisäisestä viestinnästä, HR-alasta, rekrymarkkinoinnista ja ”start-up”-tyylisestä ympäristöstä. Käden jälkesi näkyisi toteuttamissasi rekrykampanjoissa valtakunnannallisesti. Harjoittelussa saat keskittyä erityisesti somemarkkinointiin nuorille suunnatun palvelun markkinoinnissa. Tärkeää on löytää keinoja tavoittaa varsinkin nuoria heitä kiinnostavalla tavalla - tässä sinä astuisit kuvioon.
Koulutus ja työkokemus
Toivomme, että harjoittelujakso on osa opintojasi ja pystyt työskentelemään 8-16 välillä arkisin. Joustamme muun työn tai opintojesi aikataulujen suhteen. Työaika on n. 30 tuntia viikossa. Painotamme kuitenkin, että useat harjoittelijamme ovat harjoittelujakson jälkeen jatkaneet kanssamme työsuhteessa ja viihtyneet useiden vuosien ajan edetessään entistä vastuullisimpiin rooleihin.
Muut tiedot
Haluaisimme tietää hakemuksessasi, mitkä syyt ovat vaikuttaneet siihen, että olet kiinnostunut viestinnästä/ HR-alasta. Entäpä millaisista viestintäprojekteista olet esim. opintojesi aikana innostunut? Jos olet etsimämme oppimishaluinen persoona, joka haluaa jättää jälkensä uuden liiketoiminta-alueemme viestintään ja markkinointiin, haethan mahdollisimman pian, sillä haastattelemme jo hakuajan aikana. Voit halutessasi liittää hakemukseesi myös portfolion tai linkin sosiaalisen median tileihisi. Valmista osaajaa emme kuitenkaan etsi, vaan haluamme, että tulet kasvamaan kanssamme!

Hae tehtävää järjestelmämme kautta pian, sillä harjoittelu alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Muistathan tehdä erillisen työhakemuksen ja CV:n, jotka liität profiiliisi. Tiedustelut voit laittaa Päivi Patalalle paivi.patala@vmp.fi tai Roosa Pitkäselle roosa.pitkanen@vmp.fi sähköpostilla.
Kesto
Sovittavissa
Lisätietoja
Päivi Patala, paivi.patala@vmp.fi, 050 3112404
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 24.09.2018 mennessä.