(Poistunut julkaisusta)

Viestinnän harjoittelija
Pelastuslaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2019

Helsingin kaupungin pelastuslaitoksen yli 700 huippuammattilaista varmistavat joka päivä pääkaupunkimme turvallisuutta. Kehitämme vahvasti viestintäämme ja haemme nyt innokasta ja toimeen tarttuvaa viestinnän tulevaisuuden tekijää kehittämään pelastuslaitoksen viestintää.

Etsimme joukkoomme määräaikaiseen työsuhteeseen

VIESTINNÄN HARJOITTELIJAA

Viestinnän harjoittelijan työhön kuuluvat monipuoliset sekä ulkoisen että sisäisen viestinnän tehtävät. Osallistut erityisesti digitaaliseen markkinointiviestintään ja sisäisen viestinnän kanavien kehittämiseen. Olet sinut sosiaalisen median koukeroiden kanssa ja ymmärrät, miten some-kanavissa luodaan kohderyhmiin vaikuttavaa sisältöä. Tavoitteenamme on tarjota aidosti kiinnostavaa sisältöä strategisten tavoitteidemme mukaisesti eri kohderyhmissä.

Teet tiivistä yhteistyötä viestinnän asiantuntijan kanssa ja muodostatte yhdessä tehokkaan, itseohjautuvan, innovatiivisen ja motivoituneen tiimin, joka tavoitteena on parhaalla mahdollisella tavalla tukea pelastuslaitoksen palvelutuotannon strategiaa ja mahdollistaa sujuva kommunikointi pelastuslaitoksen henkilöstön kesken. Lisäksi teet tiivistä yhteistyötä eri yksiköiden kanssa sisäisen viestinnän toteuttamisessa. Viestintätiimin kehittämis- ja vaikuttamistyön tukena on myös monialainen joukko talon ammattilaisia. Tehtävä sijoittuu hallinto- ja kehittämisosastolle hallintopäällikön alaisuuteen.

Olet oma-aloitteinen, aktiivinen, innostava, aikaansaava ja nopea oppimaan. Suomen kielen taitosi on erinomaisella tasolla. Sinulla on pitkälle viedyt viestinnän opinnot tai olet jo hankkinut kokemusta viestinnän tehtävistä.

Voit olla etsimämme, jos

  • olet haka sosiaalisen median käyttäjä ja digitaitosi ovat omaa luokkaansa
  • ymmärrät eri kanavien vaikuttamisen mekanismit
  • olet sujuva suustasi esimerkiksi videoviestinnässä ja nautit myös esiintymisestä
  • tartut toimeen rohkeasti ja haluat kehittyä kohti viestinnän ammattilaista

Tarjoamme sinulle:

  • näköalapaikan pelastusalaan ja sen moninaisiin tehtäviin
  • mielenkiintoisen ja haastavan mahdollisuuden oppia ja kehittyä viestinnän ammattilaiseksi
  • tuen tehtävässä onnistumiseen ja merkityksellisen työn Helsingin turvallisuuden varmistamisessa
  • vauhdikkaan ja vaihtelevan työympäristön
  • pelastuslaitoksen ja Helsingin kaupungin hyvät työsuhde-edut, mm. pelastuslaitoksen omat liikuntapaikat

Viestinnän harjoittelijan tehtävä on kuuden kuukauden määräaikaisuus, jonka jälkeen jatko on mahdollinen. Koeaika on puolet tehtävän kestosta.  Harjoitteluajan palkka on 1590 e/kk.

Työpisteesi on Helsingin Kalliossa erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Tehtävä alkaa mahdollisimman pikaisesti sopivan hakijan löydyttyä. Käymme läpi hakemuksia jo hakuaikana. Tehtävään valittavasta tehdään turvallisuusselvityslain mukainen suppea turvallisuusselvitys.

Innostuitko? Odotamme malttamattomina hakemustasi 26.8.2019. mennessä.

Helsingin kaupunki on keskellä sähköisen rekrytointijärjestelmän uudistamishanketta. Hakemukset voi toimittaa järjestelmän www.erekryhelsinki.fi/ kautta työavaimella 27-22-19. Hakemuksen voi lisäksi toimittaa sekä postitse että sähköpostitse pel.rekrytointi@hel.fi. Postitse osoite on Helsingin kaupungin pelastuslaitos / Kirjaamo, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen merkintä ”viestinnän harjoittelija". Postitetun hakemuksen tulee olla perillä viimeistään 26.8.2019 klo 12:00.