(Poistunut julkaisusta)

Viestinnän harjoittelija
Energiateollisuus ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2018

Haemme kesäksi joukkoomme innostunutta ja oppimishaluista

VIESTINNÄN HARJOITTELIJAA

Viestinnän harjoittelija on kesätyöntekijä, joka tekee eri asiantuntijoiden ohjauksessa monipuolisia viestintään liittyviä tehtäviä. Kesän aikana tutustut energia-alan yrityksiin, teet juttuja alan kesätyöntekijöistä, eri ammateista sekä kerrot aktiivisesti somessa ja ET:n omissa kanavissa kesän seikkailuistasi. Olet kiinnostunut viestinnästä, vaikuttamisesta ja yritysmaailmasta.

Harjoittelujakson aikana pääset ideoimaan ja tuottamaan sisältöä eri kanaviin: some, printti, nettisivut, uutiskirje, visuaalinen viestintä… Tarkemmat tehtäväsi ja niiden toteutustapa sovitaan yhdessä ja niitä voidaan painottaa opintojesi ja osaamisesi mukaan.

Edellytämme tehtävään soveltuvia korkeakouluopintoja ja hyvää osaamista Office-ohjelmista sekä sähköisissä ympäristöissä työskentelystä. Odotamme erinomaista suomen kielen taitoa, sujuvaa tekstin tuottamista, kykyä esiintyä kameran edessä ja tuottaa mielenkiintoista sisältöä. Toivomme sinun olevan positiivinen ja oma-aloitteinen. Katsomme eduksi valokuvaus- ja videointiosaamisen, intohimon liikkuvan kuvan tuottamiseen sekä kokemuksen WordPressin ja videoiden editointiohjelmien käytöstä.

Me puolestamme olemme Energiateollisuus ry, joka on sähköön ja kaukolämpöön liittyvän energia-alan elinkeino- ja työmarkkinapoliittinen etujärjestö. Järjestöllä on yli 260 jäsenyritystä, jotka edustavat toimialaa kattavasti. Tarjoamme sinulle nykyaikaiset työskentelytilat elinkeinoelämän etujärjestöjen keskittymässä Eteläranta 10:ssä sekä alan kovimmat asiantuntijat työkavereiksi. Lisätietoja Energiateollisuus ry:stä löydät järjestön nettisivuilta www.energia.fi.

Harjoittelujakson pituus on 2–3 kuukautta ja se voi ajoittua touko–elokuulle (tarkempi ajankohta on sovittavissa). Palkkaus määräytyy opintojen valmiusasteen, kokemuksen ja osaamistason perusteella. Ilmoitathan, mikäli sinulla on korkeakoulun harjoittelutuki käytettävissäsi.

Hae paikkaa seuraavasti:

  • lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi yhdessä tiedostossa, joka on pdf-muodossa
  • ko. tiedoston maksimimitta on kaksi sivua
  • sisällytä tiedostoon linkki videonäytteeseen YouTubessa -tämä voi olla joko aiemmin julkaisemasi video tai salaisen linkin takana sijaitseva näyte osaamisestasi tätä tehtävää ajatellen (videot ovat harjoittelijan tärkein viestintämuoto, joten ilman videolinkkiä toimitettuja hakemuksia ei voida ottaa huomioon)
  • voit liittää tiedostoon myös linkin portfolioosi
  • lähetä hakemuksesi s-postin liitetiedostona osoitteeseen maiju.korhonen@energia.fi 28.3.2018 klo 16 mennessä otsikolla Viestinnän harjoittelija. Hakuajan päättymisen jälkeen saapuneita hakemuksia ei huomioida.

Mikäli jokin jäi vielä askarruttamaan mieltäsi, voit kysellä lisätietoja Energiateollisuuden asiantuntija Maiju Korhoselta puhelimitse 15.3. klo 8-12, 20.3. klo 13-17 tai 26.3. klo 13-16 numerosta 050 3596766.