(Poistunut julkaisusta)

Viestinnän harjoittelija, kesätyö
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2020

Innostutko ihmisistä ja toisten auttamisesta? Haluatko vaikuttaa ja kehittää? Ohjaako toimintaasi rohkeus, intohimo ja hyväntahtoisuus?

Jos vastauksesi on kyllä, me LähiTapiolassa etsimme juuri sinua kesätyöntekijäksi elämänturvaajien joukkoihimme! Onnistuneen ja vastuullisen kesätyön tarjoaminen on meille kunnia-asia, ja olemme myös tänä vuonna mukana Oikotien Vastuullinen kesäduuni-kampanjassa. LähiTapiolassa saat hyvät mahdollisuudet kehittyä työssäsi ja kasvattaa osaamistasi innostavan ja kannustavan työyhteisön tuella.

Haemme nyt oma-aloitteista ja reipasta kesäharjoittelijaa vauhdikkaaseen viestintätiimiimme Espooseen! Kesäharjoittelijana avustat vaihtelevissa viestinnän tehtävissä sekä osallistut monipuolisesti sisältöjen tuottamiseen ja julkaisuun eri kanaviin, mm. sosiaaliseen mediaan, intraan ja verkkosivuillemme. Lisäksi tiimi jakaa muita viestintään liittyviä tehtäviä osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Odotamme sinulta

  • Aitoa kiinnostusta viestintää kohtaan
  • Kokemusta julkaisujärjestelmien käytöstä
  • Erinomaista kirjallista ja suullista ilmaisukykyä
  • Positiivista asennetta ja janoa oppia uutta
  • Hyviä tiimityöskentelytaitoja

Aikaisempi työkokemus viestintätöistä sekä alaan liittyvät opinnot katsotaan eduksesi.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja monipuolisia viestinnän tehtäviä mahtavassa työyhteisössä, joka on myös yksi Suomen innostavimpia työpaikkoja (Corporate Spirit 2019). Pääset näköalapaikalle uudenlaista elämänturvaa rakentavaan yhtiöön, jossa viestintä tekee eläväksi, näkyväksi ja kuuluvaksi LähiTapiolan elämänturvatekoja. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Lisätietoja

Kerro meille, miksi juuri sinä olisit osuva valinta tehtävään. Lähetä meille hakemuskirjeesi, cv:si ja videovastauksesi hakulomakkeemme kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 28.2.2020. Henkilökohtaiset haastattelut ja valinnat teemme maaliskuun loppuun mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintäpäällikkö Jari Viljemaa, p. 050 598 0778 (5.2. klo 13-14 ja 13.2. klo 15-16) / jari.viljemaa@lahitapiola.fi

Odotamme innolla ja ilolla uuden työkaverimme tapaamista!