(Poistunut julkaisusta)

Viestinnän asintuntija
Vakuutuskeskus

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2018

Vakuutuskeskus-ryhmä on neljän vakuutuslajin osaamiskeskus ja yhteenliittymä. Sen muodostavat Liikennevakuutuskeskus, Potilasvakuutuskeskus, Lääkevahinkovakuutuspooli ja Ympäristövakuutuskeskus. Keskus hoitaa lakisääteistä vakuutus- ja korvaustoimintaa sekä koordinoi jäsenyhtiöidensä yhteistyötä ja kansainvälisiä tehtäviä. Tällä hetkellä työllistämme lähes 200 vakuutusalan ammattilaista eri tehtävissä.

 

Työyhteisömme on avoin ja kehitysmyönteinen, ja olemme pärjänneet hyvin Työterveyslaitoksen Parempi työyhteisö -tutkimuksessa. Modernit työtilamme sijaitsevat aivan Helsingin ydinkeskustan kupeessa hyvien kulkuyhteyksien päässä Ruoholahdessa.

 

Katso täältä, millainen Vakuutuskeskus on työpaikkana: https://dreambroker.com/channel/sbiatvdo/ud8t8gsk   

 

Haemme nyt viestinnän asiantuntijaa määräaikaiseen työsuhteeseen.

Meillä Vakuutuskeskuksessa viestintää tehdään yhdessä koko monipuolisen asiantuntijaporukan voimin, ja eriytetyn toiminnon sijaan viestintä on aidosti upotettu kaikkeen tekemiseemme. Viestintätiimi on pieni, joten toimenkuvat ovat monipuolisia.

Tärkeimpänä tehtävänäsi on Potilasvakuutuskeskuksen (PVK) viestinnän suunnitteleminen ja toteuttaminen siten, että se tukee strategiaa mahdollisimman hyvin. Tärkeimmät painopistealueet ovat potilasvakuutusjärjestelmän yleisen tunnettuuden lisääminen ja potilasturvallisuuden edistäminen. Nykyisen viestinnän asiantuntijan tehtäviin kuuluu viestinnän suunnittelun lisäksi mm. mediasuhteiden hoitaminen, sisäisen viestinnän tehtävät, kouluttaminen sekä tapahtumien järjestäminen. Työtehtävää voidaan kuitenkin räätälöidä valitun henkilön osaamisen ja mielenkiinnon mukaan.

Tulevalta viestinnän asiantuntijalta odotamme:

  • useamman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä
  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai vankkaa työkokemusta
  • näkemystä viestinnän kehittämisestä
  • kykyä suunnitella ja ideoida viestinnän toimenpiteitä luovalla otteella ja toteuttaa niitä yhdessä asiantuntijoidemme kanssa
  • vankkaa kirjoitustaitoa
  • erinomaisia vuorovaikutus- ja verkostoitumistaitoja
  • projektinhallintataitoja
  • valmentavaa ja innostavaa otetta viestintätehtäviin

Eduksi luemme terveydenhuoltosektorin ja/tai vakuutusalan tuntemuksen.

Kyseessä on määräaikainen opintovapaan sijaisuus, joka alkaa mahdollisimman pian ja kestää 1.9.2020 asti.

Tervetuloa työskentelemään organisaatioon, joka tuo turvaa meidän jokaisen elämään!
 

Lisätietoja tehtävästä antaa nykyinen viestintäjohtaja Leena-Mari Tanskanen perjantaina 10.8. klo 10–11 välillä (puh. 050 5471 227) tai viestinnän asiantuntija Maija Andersson torstaina 16.8. klo 13–14 välillä (puh. 040 9221 116).

Laita hakemuksesi palkkatoiveineen meillä pian aloittavalle viestintäjohtajalle osoitteeseen sari-leena.lund(@)vakuutuskeskus.fi 19.8. mennessä. Haastattelut pidetään syyskuussa.