Viestinnän asiantuntija
Metsä Group

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.6.2021

Haemme nyt

Viestinnän asiantuntijaa

konserniviestintään Espooseen.

Sinun roolisi

Vastaat Metsä Groupin kestävän kehityksen raportin tuottamisesta ja kehittämisestä osana vuosikertomusprosessia ja tuet kestävän kehityksen prosessia monikanavaisella viestinnällä.

Tehtävä on itsenäinen, mutta teet tiiviisti yhteistyötä muiden tiimien kanssa, kuten kestävän kehityksen ammattilaisten ja yhteiskuntasuhdetiimin kanssa raportointiprojekteissa ja digi- ja somekanavissa. Pääset tuottamaan sujuvasti ja monipuolisesti laadukkaita kestävään kehitykseen liittyviä teksti-, kuva-, ja videosisältöjä Metsä Groupin sisäisiin ja ulkoisiin kanaviin. Tehtävässä raportoit sisäisen ja ulkoisen viestinnän tiimin päällikölle. Työskentelet Metsä Groupin pääkonttorissa Espoon Tapiolassa.

Parhaat edellytykset tehtävässä onnistumiseen

Olet tehokas projektipäällikkö ja taitava sisällöntuottaja. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja kokemusta vastuullisuusviestinnästä sekä kestävän kehityksen raportoinnista ja viitekehyksistä (mm. GRI, UN Global Compact ja SDG).

Sinulla on joustava työtapa ja pystyt tarvittaessa toimimaan tiukoissa aikatauluissa. Olet huolellinen ja sinulla on kyky hahmottaa kokonaisuuksia ja hallita projekteja varmoin ottein itsenäisesti. Osaat viestiä sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi ja sinulla on hyvä, journalistinen ote sisältöjen tuottamiseen. Monikanavainen viestintäosaaminen ja monimuotoinen sisällöntuotanto kirjoittamisesta videoiden tuottamiseen on ydinosaamistasi.

Miksi Metsä?

Viestinnän asiantuntijana toimit koko konsernin näköalapaikalla konserniviestinnässä. Vastuullisuus on Metsä Groupin strategian ytimessä ja vastuulliseen liiketoimintaan ja sen kehittämiseen investoidaan merkittäviä summia vuositasolla. Metsä Groupissa on vastuullinen yrityskulttuuri, joka luo hyvän työympäristön jokaiselle. Yritys huolehtii henkilöstönsä hyvinvoinnista ja palkitsee hyvin tehdystä työstä. Metsä Groupille on tärkeää, että jokainen saa kehittää osaamistaan ja meillä luodaan erinomaisia edellytyksiä tehtäväkiertoon eri puolilla organisaatiota.  

Metsä Group on innostava ja vaikuttava tulevaisuuden työpaikka, joka tarjoaa loistavat mahdollisuudet kasvaa oman alasi huippuosaajaksi. Biotalouden edelläkävijänä yrityksellä on tärkeä rooli ilmastonmuutoksen torjunnassa, mikä näkyy vahvasti myös viestinnän tehtäväkentässä.

Haluatko kuulla lisää?

Lisätietoa tehtävästä saat Compass Human Resource Group:n konsultilta: Göran Hernberg +358 500 409 779 (goran.hernberg@compasshrg.fi) 9.8-15.8.2021 tai Nina Laszlo-Bäckström +358 50 595 6041 (nina.laszlo-backstrom@compasshrg.fi) 1.-9.7.2021 ja 9.8-15.8.2021 välisinä aikoina.

Hae paikkaa!

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Kesälomista johtuen palaamme haastatteluiden osalta elokuun alkupuolella. Liitä mukaan ansioluettelosi (ja kerro myös palkkatoiveesi). Haku on auki 15.8.2021 asti.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1470293
  • Tehtäväalue: Viestintä
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo, Head Office