(Poistunut julkaisusta)

Viestinnän asiantuntija
Keva

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2020

Näköalapaikka viestinnän kokeneelle ammattilaiselle

Tule tiimiimme rakentamaan Kevan mediaviestintää, mediasuhteita ja somea. Olet etsimämme työkaveri, jos tunnet tämän päivän mediakentän ja tiedät, kuinka siellä toimitaan vaikuttavasti. Tiedät, kuinka toimitukset, tuottajat ja toimittajat tavoitetaan, mutta myös miten somessa eletään ja vaikutetaan. Osaat suunnitella ja toteuttaa vaikuttavaa viestintää ja tunnistat uutispaikat. Osaat järjestää laadukkaita mediatapahtumia ja asiakastilaisuuksia. Odotamme sinulta sujuvaa kynää, lisäksi tiedät, kuinka tehdään innostavia ja monipuolisia sisältöjä someen. Osaat myös valmentaa kevalaisia somen käytössä ja mediaviestinnässä. Sinulla on alalle sopiva koulutus ja jo hankittuja näyttöjä vaikuttavasta työstä.

Me teemme viestintää, joka on aktiivista, ymmärrettävää ja asiantuntevaa. Kevan viestinnän tiimissä sinulla on mahdollisuus päästä vaikuttamaan ja kertomaan, mitä on luotettava, vastuullinen ja uudistuva työeläketoiminta ja vaikuttava työkykyjohtaminen. Olemme myös Suomen suurin sijoittaja, joten pääset tekemään töitä eri alojen huippuammattilaisten kanssa.

TARJOAMME SINULLE

Tule tekemään kanssamme muutosta ja vaikuttamaan! Suomen suurimpana työeläkevakuuttajana teemme yhteiskunnallisesti merkittävää työtä. Olemme alamme uudistaja ja se näkyy myös toimintatavoissamme. Meillä työskennellessäsi saat

  • osaamisesi kokoisen roolin ja haastavan tehtäväkentän työeläkealan näköalapaikalla
  • modernin ja viihtyisän työympäristön Helsingin parhaalla paikalla ja asianmukaiset työvälineet, joilla työskentely onnistuu vaivatta myös etänä
  • kilpailukykyiset edut monipuolista vapaa-ajantoimintaa unohtamatta
  • ammattitaitoisen, motivoituneen viestinnän tiimin tueksesi.

Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

LISÄTIETOJA

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintäjohtaja Reija Hyvärinen, puh. 040 750 2999. Parhaiten tavoitat hänet puhelimitse 2.12. ja 8.12. klo 9.00 - 12.00.

Jätä hakemuksesi, palkkatoiveesi ja CV ilman todistusjäljennöksiä tiistaihin 15.12.2020 klo 16.00 mennessä. Otamme huomioon vain rekrytointijärjestelmämme kautta määräaikaan mennessä saapuneet hakemukset.