(Poistunut julkaisusta)

Viestinnän asiantuntija
Jyväskylän yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2020

Tule monipuoliseen yliopistoyhteisöömme

VIESTINNÄN ASIANTUNTIJAKSI 4.1.2021 alkaen (tai sopimuksen mukaan).


Oletko aikaansaava ja digimaailmassa sujuvasti viestivä ammattilainen, joka osaa suunnitella, kehittää ja hallita laajoja kokonaisuuksia? Haemme oma-aloitteista viestinnän asiantuntijaa vastaamaan Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulun viestinnän suunnittelusta ja toteutuksesta, sisällöntuotannosta, mediasuhteista ja kriisiviestinnästä. Lisäksi tehtäviisi kuuluu olla tukena opiskelijamarkkinoinnin suunnittelussa ja toteutuksessa. Kyseessä on toistaiseksi voimassa oleva työsuhde.


Tarjoamme sinulle


monipuolisen työn viestinnän asiantuntijatiimissä, jossa pääset osaksi mielenkiintoista ja merkityksellistä yliopistoyhteisöä.


Viestinnän asiantuntijana kuulut yliopistoviestinnän tiimiin, joka vastaa yliopiston, tiedekuntien ja erillislaitosten sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä sekä osallistuu opiskelijamarkkinoinnin toteutukseen.


Tehtävässä tarvitset monipuolisesti sisällöntuotannon taitoja: kirjoittamista, kuvaamista, visuaalista silmää ja eri sosiaalisen median alustojen tuntemusta. Hallitset viestinnän keskeiset työkalut, kuten viestintäsuunnitelman tekemisen, ja osaat viedä suunnitelmat myös käytäntöön.


Viestinnän asiantuntijana pääset osaksi innostavaa ja lämminhenkistä työyhteisöä, jossa tukenasi on laaja asiantuntijoiden verkosto. Monipuolinen henkilöstökoulutuksemme tarjoaa sinulle mahdollisuuden jatkuvaan oman osaamisen kehittämiseen. Huolehdimme hyvinvoinnistasi tarjoamalla sinulle hyvän työterveyspalvelun ja huippuluokan liikuntapalvelut ja -edut. Voit käyttää työajastasi kaksi tuntia viikossa liikunnan harrastamiseen. Liukuva työaika tukee työn ja vapaa-ajan välistä tasapainoa.


Tehtävä edellyttää


erinomaisia projektinhallinta- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia ja tehdä erilaisia kohderyhmiä kiinnostavaa viestintää monikanavaisesti somessa, intranetissä tai muissa digitaalisissa kanavissa. Viestinnän asiantuntijalla tulee olla ylempi korkeakoulututkinto, esimerkiksi viestinnän, journalistiikan tai markkinoinnin alalta sekä erinomainen suomen- ja englanninkielen taito. Kokemus vastaavista tehtävistä on eduksi.


Tehtävään ensimmäistä kertaa valittaessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.                  


Lisätietoja antaa puhelimitse viestintäjohtaja Anna-Kaisa Säkkinen (p.040 657 7211) 20.11. klo 13-15 


Sähköiseen hakulomakkeeseen tulee liittää:


1) Hakemus = motivaatiokirje, joka kuvaa osaamisprofiilisi ja työkokemuksesi


2) Ansioluettelo (CV)


Hakemus tulee jättää viimeistään 22.11.2020 sähköisellä hakulomakkeella.

Jyväskylän yliopiston 2 600 asiantuntijan ja 14 700 opiskelijan ihmisläheisestä yhteisöstä jokaisen on helppo löytää paikkansa. Tavoitteenamme on hyvinvoiva ja osaava ihminen. Meille on tärkeää, että yhteisömme jäsenet voivat hyvin ja heillä on mahdollisuudet kasvaa ja kehittyä. Vaalimme tutkimuksen ja koulutuksen tasapainoa sekä ajattelun avoimuutta. Kaunis puistokampuksemme sijaitsee Jyväskylän keskustassa. Yliopisto on Keski-Suomen kolmanneksi suurin työnantaja.