(Poistunut julkaisusta)

Viestinnän asiantuntija
Helen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2020

Haluatko olla mukana rakentamassa markkinoiden asiakaskeskeisintä energiayhtiötä ja työskennellä kanssamme ennakkoluulottoman, alan normeja ravistelevan ja voimakkaasti kehittyvän brändin parissa

Me Helenissä uudistumme voimakkaasti ja kehitämme jatkuvasti puhtaampia sekä ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Päästäksemme kunnianhimoisiin tavoitteisiimme ja palvellaksemme asiakkaitamme entistä paremmin etsimme nyt joukkoomme viestinnän asiantuntijaa Kampin toimipisteeseen. Työsuhde on määräaikainen opintovapaan sijaisuus 31.7.2021 asti. Toivomme, että voisit aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian.

Hyppää mukaan luomaan Helenille uudenlaista, rohkeaa viestintäkulttuuria Markkinointi, viestintä ja asiakaskokemus -yksikköömme! Kehitämme Helenin viestintää monin eri tavoin vastaamaan entistä paremmin yrityksen strategisia tavoitteita energia-alan suunnannäyttäjänä. Tähän tarvitaan uusia, inspiroivia viestintäkeinoja, systemaattisuutta, liiketoimintalähtöisyyttä, asiakaskeskeisyyttä ja järjestelmien tehokasta hyödyntämistä.

Tässä määräaikaisessa roolissa olet mukana viestinnän kehityshankkeissa ja nostamassa ulkoisen viestinnän kunnianhimoisesti uudelle tasolle. Osallistut monenlaisiin vaativiin viestintäprojekteihin, mm. uuden Intranetin sisällöntuotannon projektinhallintaan. 

Tehtäviisi kuuluvat 

  • Osallistuminen Helenin monikanavaiseen viestintään osana viestintätiimiä, tässä tehtävässä painopisteenä erityisesti ulkoinen viestintä ja sen kehittäminen
  • Erilaiset viestintäprojektit: teet mediaviestintää ja osallistut mediapäivystykseen sekä osallistut muihin viestintäprojekteihin työtilanteen mukaan

Toivomme sinulta kehitysorientoituneisuutta, kokemusta projektien vetämisestä ja kykyä tuottaa kiinnostavia sisältöjä monikanavaisesti. Työssä menestyt, jos suhtaudut pieneen kiireeseen ja muuttuviin suunnitelmiin joustavasti, kirjoitat sujuvasti ja rennosti vaikeistakin aiheista ja olet hyvä editoimaan muiden tekstejä. Pystyt ottamaan haltuun laajoja kokonaisuuksia ja kiteyttämään olennaisen. Tulet hyvin toimeen erilaisten persoonien kanssa ja sinulla on riittävästi itseluottamusta vastata myös isoista kokonaisuuksista. Tehtävään tarvitaan soveltuva tutkinto esimerkiksi viestinnän alalta sekä sopivasti työkokemusta ja näkemystä.

Hyvän lisän tiimimme toisi rohkea ja tiimihenkinen tyyppi, joka haluaa tarttua oma-aloitteisesti eteen tuleviin haasteisiin. Helenillä työskennellään kehitysorientoituneessa ympäristössä, missä yhteistyötä tehdään monien eri tahojen kanssa.

Jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit kysyä meillä työskentelystä tai tehtävästä tarkemmin tulevalta esimieheltäsi Seija Uusitalolta, Head of Communications. Hän on tavoitettavissa puhelimitse (050 558 8619/etunimi.sukunimi@helen.fi) ma 26.10. klo 9 - 10 ja ke 28.10. klo 15 - 16.

Tunnetko sähköä ilmassa? Mahtavaa! Voit helposti laittaa hakemuksen rekryjärjestelmämme kautta (helen.fi/rekry), viimeistään pe 30.10.2020 mennessä. Liitäthän hakemukseen palkkatoiveesi ja CV:si sekä lyhyen videoesittelyn itsestäsi

Yhdistetään voimat!