(Poistunut julkaisusta)

Viestinnän asiantuntija
Y4 Works

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2020

Haluatko olla eturintamassa rakentamassa Suomen rouheimman konsulttitoimiston brändiä, suunnitella ja toteuttaa mukaansatempaavaa viestintää sekä luoda yrittäjiä tukevaa sisältömarkkinointia?

 

Y4 Worksin viestinnän asiantuntijana vastaat yrityksen kokonaisvaltaisen viestinnän suunnittelusta, brändin kehittämisestä sekä digiviestinnän ja -markkinoinnin koordinoinnista ja toteuttamista. Viestinnän asiantuntijan tehtäviin kuuluvat myös sisällöntuotanto, sisältömarkkinointi, mediaviestintä, nettisivujen ylläpito ja kehittäminen sekä yrityksen asiakasviestinnän syventäminen.

Työsuhteen alussa pääset Y4 Worksin johdon, graafikon ja muun tiimin kanssa vahvistamaan kasvavan ja rouhean konsulttitalon brändiä ja strategista viestintää. Kiihdytyskaistaa ammatilliselle kehittymiselle löytyy: viestinnän asiantuntijan rooli ja vastuu kasvavat yrityksemme tuntemisen ja luottamuksen syventymisen kautta. 

Sovit tehtävään, jos sytyt vaikuttavasta ja mukaansatempaavasta viestinnästä, jossa kunnianhimo ja laatu korvaavat määrän. Etsimme kohderyhmälähtöistä viestijää, joka hyödyntää sujuvasti uusimpia viestinnän ja markkinoinnin työkaluja. Kyseessä on haastava ja kunnianhimoinen positio, mutta samalla pääset mukaan inspiroivaan yhteisöön, tarttumaan kiinnostaviin caseihin sekä kasvamaan ammatillisesti tiimimme tuella. 

Y4 Works on perustettu luomaan ratkaisuja yhteiskunnan, ihmisten sekä yhteisöjen kipupisteisiin. Tavoitteenamme on mullistaa uudenlaisilla ratkaisuilla työllisyydenhoitoa sekä tarjota yrityksille edistyksellisimmät tavat kehittää liiketoimintaansa ja työllistää ansiokkaasti. Meidän kanssa pääset työskentelemään tavoitteellisessa ja tiiviissä, mutta rennossa tiimissä. Uskomme ratkaisukeskeiseen tekijyyteen, jossa hihat käärimällä asioita tapahtuu. 

 

Odotamme sinulta

 • Näkemystä, kokemusta ja ymmärrystä viestinnän ja markkinoinnin ajankohtaisesta kentästä ja työvälineistä

 • Muutaman vuoden kokemusta tavoitteellisesta ja tuloksellisesta viestinnästä

 • Näkemyksellistä otetta brändityöhön ja sen kehittämiseen

 • Erinomaisia vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja

 • Tehtävissäsi oma-aloitteisuutta, järjestelmällisyyttä, huolellista työn laatua, priorisointi-taitoja ja kykyä saattaa tehtävät loppuun

 • Ratkaisukeskeistä, positiivista ja kehittymishaluista asennetta

 • Erinomaisia kirjallisia taitoja ja kykyä tuottaa vaivattomasti monipuolista sisältöä

 • Visuaalista pelisilmää

 • Kykyä työskennellä suomeksi ja englanniksi

 

Katsomme eduksi

 • WordPress-tuntemuksen

 • Ajankohtaisten digimarkkinoinnin työkalujen kattavan tuntemuksen (erityisesti kun kohderyhmänä ovat yrittäjät, työnhakijat ja yhteiskunnalliset päättäjät)

 • Taitoja hyödyntää digitaalista dataa kuten verkkoanalytiikkaa.

 

Tarjoamme sinulle

 • Reilun, avoimen ja kunnianhimoisen työyhteisön, joka auttaa toisiaan onnistumaan

 • Innostavan, monialaisen työympäristön

 • Tilaisuuden rakentaa ja kasvattaa uuden sukupolven vaikuttavaa yritysbrändiä

 • Mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi viestinnän ja markkinoinnin alalla

 

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva, työaika on 37,5 tuntia viikossa ja palkka 3000-3500€ kuukaudessa osaamisen ja kokemuksen perusteella. 

 

Toivomme tehtävään hakijoita moninaisista taustoista. 

Työt alkavat mahdollisimman pian rekryprosessin päätyttyä.

 

Hakemukset

Lähetä tiivis, vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen rekrytointi@y4works.fi. Mikäli teet kirjallisen hakemuksen, on CV:n ja hakemuksen yhteispituus kaksi liuskaa. Toimita ne pdf-muodossa yhtenä tiedostona. Laita tiedoston nimeksi pelkästään oma nimesi. Voit lähettää hakemisen yhteydessä myös linkin portfolioosi tai työnäytteitäsi. Kirjoita viestin otsikkoon “Hakemus viestinnän asiantuntijaksi [oma nimesi]”.

Kerro hakemuksessasi, miksi haluaisit juuri Y4 Worksille töihin. Tuo hakemuksessasi esiin, millainen viestijä olet ja millainen työ sinua inspiroi. Meitä kiinnostaa kuulla, millainen tiimityöskentelijä olet ja mitä taitoja tuot mukanasi tiimiin. Lisäksi voit kertoa, minkälaisia projekteja olet ollut toteuttamassa ja missä voisimme auttaa sinua kehittymään. 


 

Hakuprosessi

Hakemukset on toimitettava ke 21.10. klo 12.00 mennessä. Hakuajan päätyttyä jatkoon pääsevät toteuttavat pienen ennakkotehtävän. Tehtävän perusteella kutsumme sopivat ehdokkaat haastatteluun. Haastattelut järjestetään ke 28.10. ja to 29.10. Haastattelun jälkeen kärkiehdokkailta pyydetään työnäyte.

 

Lopullisesta valinnasta ilmoitamme ma 9.11. mennessä. Ilmoitamme prosessin etenemisestä ja päätöksistä henkilökohtaisesti.