(Poistunut julkaisusta)

Viestinnän asiantuntija
Peab Industri Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.8.2020

Etsimme nyt Viestinnän asiantuntijaa

vakituiseen työsuhteeseen Peabin Teollisuus -liiketoiminta-alueelle Helsinkiin.

Keskeisin tehtäväsi on brändimielikuvaa rakentavan sisällön suunnittelu, tuotanto ja julkaisu kohderyhmillemme eri kanavissa, kuten verkkosivuillamme, sosiaalisessa mediassa ja uutiskirjeissä. Vastaat yhdessä viestintä- ja markkinointipäällikön kanssa kolmen teollisuuden liiketoiminnan (asfaltti, betoni ja kiviainekset sekä nosturit) viestinnästä ja markkinoinnista Suomessa.

Olet kohderyhmälähtöinen viestinnän asiantuntija, joka hyödyntää sujuvasti uusimpia viestinnän ja markkinoinnin työkaluja mitä moninaisemmissa tehtävissä. Osallistut myös viestinnän ja markkinoinnin vuosisuunnitteluun ja prosessien kehittämiseen. Teet tiivistä yhteistyötä pohjoismaisen viestintä- ja markkinointitiimin, Suomen liiketoimintojen ja muiden tukipalveluiden kuten HR:n kollegojen kanssa.

Tehtävässä menestyminen vaatii uteliaisuutta ja jatkuvaa intoa opetella uusia toimintatapoja, työkaluja ja järjestelmiä. Tarvitset kykyä ymmärtää liiketoimintaamme ja tuottaa laadukasta, monipuolista sisältöä kohderyhmälähtöisesti, sisältöstrategiaa noudattaen. Tehtävä edellyttää itsenäistä työotetta. Olet idearikas, aikaansaava ja tartut ennakkoluulottomasti työhön kuin työhön. 

Hakijalta edellytetään soveltuvaa, vähintään alempaa korkeakoulututkintoa, sekä vahvaa digitaalisen viestinnän ja markkinoinnin käytännön osaamista.

Odotamme sinulta myös:

  •     Muutaman vuoden kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä digitaalisen viestinnän suunnittelussa ja toteutuksessa.
  •     Tunnet hyvin markkinoinnin ja viestinnän keinot erityisesti b-to-b kohderyhmille.
  •     Tuotat ja kehität ketterästi tuloksekasta ja monipuolista sisältöä.
  •     Osaat hyödyntää digitaalista dataa kuten verkkoanalytiikkaa.
  •     Teet sujuvasti yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa.
  •     Osaat sujuvasti suomea, englantia ja hyvin ruotsia.

Sovit hyvin joukkoomme, kun sinulla on yhteistyökykyä ja oma-aloitteisuutta ja olet mielelläsi kehittämässä uutta. Tehtävä on uusi ja pääset osaamisellasi vaikuttamaan tehtävän sisältöön. 

Meillä työskentelet vastuullisessa ja joustavassa työyhteisössä, jossa voit kehittyä oman alasi ammattilaisena. Tarjoamme haastavia työtehtäviä, erinomaiset liikuntaedut sekä kattavat työterveyspalvelut.

Lisätietoja tehtävästä antaa Viestintä- ja markkinointipäällikkö Pauliina Pykälä, p. 040 354 3360, pauliina.pykala@peabasfalt.fi 

Verkkosivuiltamme voit lukea lisää liiketoiminnastamme www.peab.fi, www.peabasfalt.fi, www.swerock.fi ja www.lambertsson.fi.

Hae tehtävää 27.9.2020 mennessä lähettämällä hakemuksesi ja CV osoitteeseen tyopaikat@peabasfalt.fi