(Poistunut julkaisusta)

Viestinnän asiantuntija
Siemens Osakeyhtiö

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2020

Viestinnän asiantuntija, Siemens Osakeyhtiö

Oletko kiinnostunut työskentelemään monipuolisissa viestinnän ja markkinoinnin tehtävissä?  Meillä on siihen loistava mahdollisuus, sillä Siemens Osakeyhtiö hakee nyt Viestinnän Asiantuntijaa teollisuusliiketoimintaan Espoon Perkkaalle. Kyseessä on 12 kuukauden määräaikainen työsuhde.

”Siemens Digital Industries on automaation ja digitalisaation edelläkävijä. Konsultoimme ja tuemme asiakkaita digitaalisessa murroksessa. Laajennamme jatkuvasti Digital Enterprise -portfoliotamme tulevaisuuden huipputeknologioilla ja koko tuotantoketjun kattavilla ratkaisuilla, jotka sopivat erikokoisille ja eri aloilla toimiville  yrityksille.”

 

Mitkä ovat tehtävän ensisijaiset vastuualueet?

Iso osa tehtävästä on sisällöntuotantoa eri kanaviin kuten online-kanaviin, sosiaaliseen mediaan ja printtiin. Viestintä - ja markkinointityössä tavoitteena on kasvattaa asiakkaiden ja muiden sidosryhmien tietämystä teollisuusratkaisuista, digitalisaatiosta, laajasta tuoteportfoliosta, ja palveluliiketoiminnasta. 

Viestinnän asiantuntija toimii aktiivisesti sosiaalisessa mediassa.  Hän kirjoittaa artikkeleita ja muita tekstejä webbiin, asiakaslehteen, uutiskirjeisiin sekä tuotemainoksiin.  Tehtäviin kuuluvat webbi- ja intranet-sivujen aktiivinen päivittäminen, erilaisen markkinointimateriaalin tuottaminen sekä osallistuminen tapahtumien, messujen ja webinaarien järjestämiseen erityisesti tuottamalla niihin sisältöjä.  

Viestinnän asiantuntija tekee läheistä yhteistyötä myynnin, tuotepäälliköiden ja viestintäosaston kanssa. Tehtävässä raportoidaan Siemens Osakeyhtiön viestintäjohtajalle.

 

Mitä odotamme sinulta?

Sinulla on hyvät tiimityötaidot, asiakaskeskeinen asenne ja aktiivinen ote työhön. Vaikka töitä tehdäänkin suurella ammattitaidolla ja sitoutumisella, rempseä huumori sekä positiivinen ilmapiiri kuuluvat päivittäiseen työntekoon!

Tehtävässä onnistuminen edellyttää:

  • Korkeakouluopintoja viestinnästä, kaupalliselta tai tekniseltä alalta
  • Työkokemusta markkinointi- tai viestintätehtävistä
  • Aiempaa kokemusta sisällöntuotannosta eri kanaviin, esimerkiksi tekstit, videot ja referenssijutut
  • Kykyä ja halua kirjoittaa sujuvasti vaativistakin aiheista
  • Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa
  • Kiinnostusta teknologiaan
  • Aktiivisuutta, oma-aloitteisuutta ja kykyä työskennellä itsenäisesti
  • Paineensietokykyä ja hyviä sosiaalisia taitoja

 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän viestinnän parissa. Meillä pääset työskentelemään merkittävien asiakasprojekteihin liittyvien markkinointitoimintojen parissa yhdessä asiantuntevan tiimin ja organisaation kanssa. 

Työnantajana Siemens tarjoaa sinulle kattavat työsuhde-edut sekä joustavat työajat ja mahdollisuuden etätyöskentelyyn. Meille työn ja vapaa-ajan yhteensovittaminen on tärkeää.  

 

Yhteystiedot 

Kiinnostuitko? Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, lisätietoja antaa mielellään Viestintäjohtaja Kirsi Rejman, +358 50 68407, tiistaina 16.6. klo. 9.30 - 10.30 ja  keskiviikkona 17.6. klo. 15-16. 

Luo itsellesi henkilökohtainen hakijaprofiili ja lähetä hakemuksesi viimeistään 23.6. mennessä.