(Poistunut julkaisusta)

Viestinnän asiantuntija
Finanssivalvonta

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2020

Haluatko työskennellä ja viestiä eurooppalaisen finanssialan sääntely- ja valvontatyön näköalapaikalla, viranomaisviestinnän parissa?

Haemme Finanssivalvontaan

VIESTINNÄN ASIANTUNTIJAA

työskentelemään Finanssivalvonnan päivittäisen viestinnän kehittämisen ja toteutuksen sekä erityisesti verkkosivuston ja sidosryhmäseminaarin parissa.

Viestinnän asiantuntijana suunnittelet viestintää, tuotat ja jakelet lehdistötiedotteita, koordinoit mediakyselyjä ja ylläpidät sosiaalisen median kanavia.  Olet Finanssivalvonnan asiantuntijoiden tukena median kanssa toimimisessa sekä muissa viestinnän asioissa. Vastuullasi on erityisesti Finanssivalvonnan verkkosivuston kehittäminen ja ylläpitäminen sekä sidosryhmäseminaarin suunnittelu ja järjestäminen. Osallistut myös muihin viestinnän hankkeisiin kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan. Toimit osana Finanssivalvonnan viestinnän tiimiä.

Sinulla on vähintään viiden vuoden kokemus mediasuhteista ja päivittäisviestinnästä sekä verkkosivujen kehittämisestä ja tuotannosta. Toimitat ammattimaisesti eri tyyppisiä viranomais- ja asiantuntijatekstejä sujuviksi ja luettaviksi täsmällisyyden kärsimättä. 

Arvostamme erityisesti finanssialan tuntemusta, osaamista viranomaisviestinnästä sekä kokemusta tapahtumien järjestämisestä ja verkkosivuillamme käytettävästä Episerver-julkaisujärjestelmästä. Soveltuva korkeakoulututkinto sekä vahva projektinhallinta- ja verkosto-osaaminen auttavat tehtävässä. 

Toivomme, että olet tavoitteellinen asiantuntija, joka etsii aktiivisesti parhaita ratkaisuja. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja hyvät työyhteisötaidot. Sinulla on sujuva englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito sekä vähintään tyydyttävä ruotsin kielen taito.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tehdä vaikuttavaa työtä näköalapaikalla finanssimarkkinoiden kannalta keskeisessä viranomaisessa ja muuttuvassa eurooppalaisessa sääntely- ja valvontaympäristössä. Meillä pääset työskentelemään monipuolisten ja haasteellisten tehtävien parissa. Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus kehittyä sekä viestinnän että finanssialan asiantuntijana osaavassa työyhteisössä. Finanssivalvonnan viestinnän tehtävänä on välittää ajantasaista tietoa Finanssivalvonnan toiminnasta, sääntelystä ja päätöksistä medialle, valvottaville ja muille sidosryhmille. 

Virkasuhde on vakinainen. Tehtävän palkkaus (vaativuusluokka 16) ja muut edut määräytyvät Suomen Pankin palkkauskäytäntöjen mukaan. 

Lisätietoja antaa viestintäpäällikkö Milka Lahnalammi-Vesivalo, puh. 09 183 5222, milka.lahnalammi-vesivalo[at]finanssivalvonta.fi.

Fiva työllistää noin 230 rahoitus- ja vakuutusalan asiantuntijaa. Toimintamme tavoitteena on finanssimarkkinoiden vakauden edellyttämä luotto-, vakuutus- ja eläkelaitosten ja muiden valvottavien vakaa toiminta. Tavoitteenamme on myös vakuutettujen etujen turvaaminen ja yleisen luottamuksen säilyminen finanssimarkkinoiden toimintaan. Lisäksi tehtäviimme kuuluu edistää hyvien menettelytapojen noudattamista finanssimarkkinoilla ja yleisön tietämystä finanssimarkkinoista.

Toimimme Suomen Pankin yhteydessä, mutta olemme päätöksenteossamme itsenäisiä. Toimipisteemme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa.

Finanssivalvonta.fi | Twitter.com/FIN_FSA