(Poistunut julkaisusta)

Viestinnän asiantuntija
Lahden seurakuntayhtymä, Viestintätoimisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.3.2020

Lahden seurakuntayhtymä hakee

Viestinnän asiantuntijaa 1.8.2020 alkaen työsopimussuhteiseen tehtävään

Viestinnän asiantuntijan pääasiallisia tehtäviä ovat sisällöntuotanto Lahden seurakuntien kaikkiin viestintäkanaviin, Kirkonseutu-lehden toimitussihteerin tehtävät printissä ja verkossa sekä sosiaalisen median sisältöjen ideointi ja tuottaminen.

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset toimittajan ammatillisia valmiuksia sekä monipuolista digitaalisen viestinnän osaamista. Sosiaalista mediaa hyödynnät tehokkaasti osana sisällöntuotantoa. Ominaisuuksiisi kuuluvat myös hyvä ideointikyky, palveluhenkinen asenne sekä halu oppia uutta. Lisäksi odotamme kirkollisen toiminnan tuntemusta ja sitoutumista kirkon arvoihin.

Tehtävässä edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Lisäksi hakijan tulee olla ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen.

Tehtävä otetaan vastaan 1.8.2020 tai sopimuksen mukaan. Tehtävä kuuluu vaativuusryhmään 601 (KirVESTES). Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa ja tehtävään valittavan on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.

Sähköinen hakemus on toimitettava 14.4.2020 klo 12.00 mennessä täyttämällä osoitteesta www.lahdenseurakunnat.fi/Info ja asiointi/Avoimet työpaikat löytyvä hakulomake.
Tiedusteluihin vastaa viestintäpäällikkö Markus Luukkonen 044 719 1250 tai markus.luukkonen@evl.fi.