(Poistunut julkaisusta)

Viestinnän asiantuntija
Pohjola Rakennus Oy Suomi

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.3.2020

Haemme organisaatioomme Helsinkiin perhevapaan sijaisuuteen

Viestinnän asiantuntijaa

Viestinnän asiantuntijana pääset suunnittelemaan, kehittämään ja toteuttamaan Pohjola Rakennuksen viestintää yhdessä markkinoinnin ja myynnin tiimien kanssa. Työhösi kuuluu sisäistä ja ulkoista viestintää, kuten mm. erilaisten tiedotteiden kirjoittamista, yhteydenpitoa eri medioihin sekä sosiaalisen median ja sisäisen intranetin ylläpitoa ja kehittämistä. Pääset suunnittelemaan ja tekemään verkkosivujemme ilmettä sekä ideoimaan uutta sisältöä moniin eri viestintäkanaviin. Lisäksi osallistut erikseen määriteltyihin tuotannollisiin projekteihin vastaten projektien viestinnästä.

Työskentelet tiiviissä yhteistyössä markkinoinnin, myynnin ja yhtiön johtoryhmän kanssa. Olet osa hallinnon tiimiämme ja saat työllesi tukea ja apua koko tiimiltä.  

Kirjoitat sujuvasti, sinulla on kokemusta verkkoviestinnän kehittämistehtävistä ja hallitset hyvin sosiaalisen median työkalut ja mahdollisuudet. Neuvot mielelläsi muita verkkojulkaisemisessa ja sähköisten viestintäkanavien käytössä. Arvostamme soveltuvaa korkeakoulututkintoa (AMK tai korkeakoulu/yliopisto) ja aiempaa kokemusta viestinnästä, tiedottamisesta ja työyhteisöviestinnästä. 

Tehtävässä menestymiseen tarvitset positiivisen ja innostuneen asenteen sekä idearikkaan mielen. Olet luonteeltasi joustava, oma-aloitteinen ja palvelualtis persoona, joka viihtyy vuorovaikutuksessa työkavereidensa kanssa. 

Tehtävä on perhevapaan sijaisuus, joka alkaa toukokuun alussa ja sen on arvioitu kestävän vähintään alkukesään 2021 saakka.

Tarjoamme haasteellisia ja monipuolisia työtehtäviä, hyvät henkilöstöedut ja modernin työympäristön Helsingin Pasilassa. Lisänä saat mukavat työkaverit, sitoutuneen organisaation sekä näköalapaikan kasvavaan yritykseen ja sen tarjoamiin monipuolisiin mahdollisuuksiin.

Lisätietoja yrityksestä antaa strategia- ja yrityssuunnittelujohtaja Pia Arrhenius arkisin klo 10-11 välillä puh. 040 527 4462 ja viestinnän asiantuntijan toimenkuvasta tiedottaja Anni Maliniemi arkisin klo 12-17 välillä puh. 044 421 0317

Täytä sähköinen hakemus ja liitä hakemukseen ansioluettelosi 5.4.2020 mennessä osoitteessa ura.pohjolarakennus.fi