(Poistunut julkaisusta)

Viestinnän asiantuntija
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2020

Haluatko mukaan energiseen viestinnän tiimiimme tekemään LähiTapiolaa tunnetuksi elämänturvayhtiönä? Oletko innostunut, oma-aloitteinen ja kokenut viestinnän ammattilainen, joka syttyy sisällöistä ja tekemisen meiningistä? Jos vastasit kyllä, haluamme juuri sinut!

Tässä mielenkiintoisessa tehtävässä, tukenasi osaava tiimi:

‒ Suunnittelet ja toteutat erityisesti LähiTapiolan ulkoista viestintää.

‒ Tuotat napakalla otteella monipuolisia sisältöjä uutishuoneelle, intraan ja muihin viestinnän kanaviin.

‒ Osallistut sisältöjen jakeluun, vaikuttavuuden analysointiin ja kehittämiseen.

‒ Innostat ja rohkaiset omalla esimerkilläsi LähiTapiolan upeita elämänturvaajia viestimään eri kanavissa.

Toivomme uudelta tiimikaveriltamme aktiivista ja rohkeaa asennetta sekä kykyä hahmottaa kokonaisuuksia ja löytää ratkaisuja. Kuten jo todennäköisesti aiemman kokemuksesi ansiosta tiedät, viestinnän arki on usein yllätyksiä täynnä ja siitä nauttiminen edellyttää itsenäisyyttä, oma-aloitteisuutta, paineensieto- ja koordinointikykyä.

Odotamme sinulta

Odotamme sinulta useamman vuoden kokemusta tuloksellisesta viestinnästä ja yhteistyöstä median kanssa. Olet tottunut tuottamaan sisältöjä erilaisille kohderyhmille useisiin kanaviin (mm. verkkosivut, lehdistötiedotteet, uutiskirjeet). Pystyt itsenäisesti suunnittelemaan vaikuttavia sisältöjä liiketoiminnan tavoitteista käsin. Sinulla on sujuva kynä etkä epäröi tuottaa monipuolisesti erilaisia sisältöjä kanaviimme (mm. videot).

Tarjoamme

Meille on tärkeää, että etsimämme henkilö on positiivinen, rento ja hyvä tyyppi, joka kantaa vastuun työstään ja vie asiat maaliin intohimoisesti. Meillä LähiTapiolan viestinnässä on mahtava yhteishenki ja osaava jengi, joka saa tuloksia aikaan. Olet siis itsekin tiimipelaaja, joka osaa verkostoitua ja ajaa asioita eteenpäin niin johdon kuin asiantuntijoiden kanssa. Haluat kehittää ja viedä tekemistämme uudelle tasolle. Erityisesti arvostamme hyvää (tai huonoa) huumorintajua.

Kerro meille, miksi juuri sinä olisit osuva valinta tehtävään. Odotamme innolla ja ilolla uuden työkaverimme tapaamista!

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintäpäällikkö Kyösti Knuuttila, p. 050 5999 720 varmimmin 14.2. klo 8-10 ja 17.2. klo 14-16 tai kyosti.knuuttila@lahitapiola.fi

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake 23.2.2020 mennessä.