(Poistunut julkaisusta)

VIESTINNÄN ASIANTUNTIJA
Helsingin yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2020

Helsingin yliopisto on vahva vaikuttaja Suomessa ja maailmalla. Ratkomme ongelmia, jotka koskettavat meistä jokaista. Etsimme vastauksia ilmastonmuutokseen, ravinnon riittävyyteen, kaupungistumiseen, syövän hoitoon ja ennaltaehkäisyyn, Itämeren suojeluun ja moneen muuhun monitieteiseen kysymykseen. Haluamme jakaa osaamistamme ja vaikuttaa koko maailman parhaaksi – yhdessä.

Viestintä ja yhteiskuntasuhteet toimivat osana yliopistopalveluja ja vastaa monimediaviestinnän, kumppanuus- ja sidosryhmätyön sekä markkinoinnin ja identiteetin palveluista. Se tukee yliopiston tavoitetta olla globaali vaikuttaja – yhdessä.

Haemme VIESTINNÄN ASIANTUNTIJAA Meilahden kampuksen

viestintä ja yhteiskuntasuhteet -tiimiin. Osaava joukkomme etsii työkaverikseen monipuolista, tieteestä ja vaikuttavasta viestinnästä innostuvaa viestinnän asiantuntijaa.  

Työssäsi viestinnän asiantuntijana:

  • Edistät lääketieteen, psykologian, logopedian ja elämäntieteet alojen tutkimuksen sekä muiden kampuksen tärkeiden teemojen näkyvyyttä ja yhteiskunnallista vaikuttavuutta monikanavaisen viestinnän keinoin.
  • Ideoit, toteutat ja kehität työyhteisöviestintää. Ennakoit ja löydät yhteisöä kiinnostavat, merkitykselliset aiheet ja luot niille sisäistä näkyvyyttä ja vaikuttavuutta. 
  • Tuotat sisältöjä sekä suomeksi että englanniksi. 
  • Sparraat ja koulutat tutkijoita viestimään. Sparraat myös johtoa viestinnässä. 

Sinusta: 

Olet kokenut viestinnän ammattilainen, jolla on ylempi korkeakoulututkinto. Inspiroidut vaikuttavan viestinnän tekemisestä tutkimuksen ja opetuksen parissa. Innostut terveysalan innovaatioista, yritysyhteistyöstä, tapahtumista ja haluat viestiä niistä eri kohderyhmille.

Olet proaktiivinen ja kiinnostunut Meilahden kampuksen arjesta ja yhteisöstä. Uteliaana pääset sisään tutkijoiden ja tärkeiden sidosryhmien maailmaan. Hoidat mielelläsi sekä työyhteisöviestintää että ulkoista viestintää. 
 
Sinulla on strateginen ote viestintään ja suunnitelmallinen, tavoitteisiin tähtäävä työskentely on sinulle tuttua. Osaat priorisoida. Olet avoin tiimipeluri ja sinulla on tärkeä rooli tiimin yhteisissä onnistumisissa. 

Osaamisestasi:

Olet taitava sisällöntuottaja ja tunnet viestinnän toimintaympäristön. Sinulla on kokemusta mediaviestinnästä ja tunnet median toimintatavat. Näet sujuvasti linkitykset mediaviestinnän, oman median sisältöjen ja sosiaalisen median välillä. 

Tunnet viestinnän digitaaliset työvälineet erinomaisesti. Olet tottunut sosiaalisen median käyttäjä, kenties itsekin jo hyvät verkostot omaava vaikuttaja. 

Sinulla on kokemusta nimettyjen kokonaisuuksien viestinnästä vastaamisesta. Pystyt tuottamaan sisältöjä sujuvasti myös englanniksi. Ruotsin kielen taidosta on etua.

Meistä: 

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn kehitysmyönteisessä työyhteisössä, mukavassa ja osaavassa tiimissä tiedeympäristön ytimessä. 

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme viimeistään 9.2.2020. 

TULE KANSSAMME TEKEMÄÄN TYÖTÄ MAAILMAN PARHAAKSI - YHDESSÄ!
#helsinkiunicareers #wearehelsinkiuni
#contactforum