(Poistunut julkaisusta)

Viestinnän asiantuntija
Teollisuuden Voima Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2020

Haemme Olkiluotoon

Viestinnän asiantuntijaa

Haluaisitko tehdä yhteiskunnallisesti merkityksellistä työtä Suomen suurimman ilmastoteon ja vastuullisen sähkötuotannon parissa? Visionamme on tuottaa noin 30 prosenttia Suomen sähköstä hiilidioksidivapaasti ja turvallisesti. Ydinvoimainen mahdollisuus vastuullisuuden kehittäjälle, GRI-taitajalle sekä talousraportoinnin ja sijoittajaviestinnän ammattilaiselle.

Jos kiinnostuit, olet oikeilla kestävän kehityksen urilla. Tämä työpaikka saattaa olla hyvä sijoitus elämässäsi, myös ESG-arviointien valossa.

Minkälaista henkilöä haemme?
Haemme innostavaan ja energiseen viestinnän joukkoomme vuosiraportoinnin ja vastuullisuuden ammattilaista. Tule nostamaan toimintaamme oivaltavien GRI-koukeroiden sekä avoimen ja rohkean viestinnän kautta vahvemmin esiin, myös sijoittajille. Vastuualueisiisi kuuluvat koko konsernin talous-, sijoittaja- ja vastuullisuusviestintä. Tämä on oivallinen paikka sinulle, joka innostut viestinnän perustekemisestä siinä missä toiminnan kehittämisestäkin. Onnistumisen edellytyksenä on sujuva englanninkielen taito. Pörssiyhtiön viestintäkokemus olisi pelkkää plussaa.

Eikä työtä tarvitse tehdä yksin. Poikkitieteellisten ydinalan ammattilaisten ja viestinnän sanaseppojen kanssa työpäivät tuntuvat kirkkailta talven harmaudessakin.

Miksi tämä on ainutlaatuinen tilaisuus sinulle?
Tarjoamme loistavan paikan yritysvastuun ja vuosiraportoinnin vaativiin asiantuntijatehtäviin.

TVO-konserni on toimintaympäristönä ainutlaatuinen työpaikka, jossa pääset työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa. Pian Olkiluodossa otetaan käyttöön Suomen suurin yksittäinen ilmastoteko, sillä maailman tehokkaimman ydinvoimayksikön myötä noin 30 % Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa. TVO-konsernissa on erinomaiset mahdollisuudet kehittyä ja kouluttautua ydinvoimateollisuuden huippuammattilaiseksi Suomen johtavalla energia-alan toimijalla.


Kiinnostuitko?
Täytä hakemuksesi 16.2.2020 mennessä osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat. Lisätietoja tehtävästä antaa viestinnän osaamiskeskuspäällikkö Johanna Aho p. 040 729 0822.