(Poistunut julkaisusta)

Viestinnän asiantuntija
Suomen Psykologiliitto ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2019

Kiinnostaako Sinua tehdä monipuolista viestintää mukavassa työyhteisössä?

Psykologiliitto on edunvalvontajärjestö, joka viestii niin jäsenkunnalleen ja omille aktiiveilleen, päättäjille ja virkamiehille, yhteistyökumppaneille kuin mediallekin. Haemme nyt liitolle VIESTINNÄN ASIANTUNTIJAA toistaiseksi voimassa olevaan kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Viestinnän asiantuntija työskentelee työparina viestintäpäällikön kanssa ja tiiviissä yhteistyössä liiton asiantuntijoiden ja muun toimiston kanssa. Hän huolehtii liiton tiedotuksesta ja sähköisestä viestinnästä (verkkosivut ja sosiaalinen media) sekä niiden kehittämisestä. Meillä on parhaillaan käynnissä laaja viestinnän uudistustyö (visuaalinen ilme, verkkosivut, lehtikonsepti). Osallistut myös Psykologi-lehden tekemiseen ja Psykologiliiton muuhun viestintään. Lehti ilmestyy sekä painettuna että jatkuvasti päivitettävänä digilehtenä. Vaikuttajaviestintä on keskeinen osa edunvalvontaorganisaation toimintaa.

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset ripeää ja itsenäistä työotetta, oma-aloitteisuutta sekä hyviä yhteistyötaitoja. Löydät olennaiset asiat suurestakin tietomäärästä ja tuot asiantuntijatyöhön viestinnän näkökulmaa. Osaat kirjoittaa hyvin ja nopeasti ja olet myös teknisesti näppärä ja halukas oppimaan uutta. Olet tottunut verkkosivujen ylläpitäjä; valokuvaus-, videointi- ja taittokokemus ovat eduksi. Päivän politiikka, yhteiskunta ja vaikuttaminen kiinnostavat Sinua.

Tehtävässä vaaditaan soveltuvaa yliopistotutkintoa, kokemusta vastaavista tehtävistä ja sujuvaa suomen kielen taitoa. Arvostamme järjestömaailman, ay-kentän ja edunvalvontatyön tuntemusta sekä ruotsin ja englannin kielen taitoa.

Psykologiliiton moniammatilliseen työyhteisöön kuuluu 12 työntekijää. Toimiston esimiehenä toimii liiton puheenjohtaja. Tarjoamme Sinulle mukavan työilmapiirin sekä monipuolisen työnkuvan. Työssä on mahdollisuus kehittyä itse. Työnkuvaa on mahdollista kehittää, ja se on myös jatkuvassa muutoksessa median muutosten myötä. Psykologiliitossa on viihtyisät työtilat ja hyvät henkilöstöedut, ja toimintamme on joustavaa. Työnantajana Psykologiliitto on vakavarainen yhdistys.

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Jos kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi Baronan rekrytointijärjestelmän kautta viimeistään 8.12.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa Psykologiliiton puheenjohtaja Annarilla Ahtola, annarilla.ahtola@psyli.fi, 040 6877677.