(Poistunut julkaisusta)

Viestinnän asiantuntija
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2019

Loistavan työkaverimme siirtyessä uusien haasteiden pariin haemme nyt hänen tilalleen huipputyyppiä tiimivahvuuteemme. Haluatko mukaan energiseen tiimiimme tekemään LähiTapiolaa tunnetuksi elämänturvayhtiönä? Oletko mahtava tyyppi, innostunut ja oma-aloitteinen, useamman työvuoden omaava kokenut kettu, joka syttyy sisällöistä, yhteistyöstä ja huonosta huumorista? Jos vastasit kyllä, haluamme juuri sinut!

Tässä mielenkiintoisessa tehtävässä, tukenasi osaava tiimi:

‒ suunnittelet ja toteutat LähiTapiolan ulkoista viestintää läheisessä yhteistyössä 20 alueyhtiömme kanssa. Ulkoisen viestinnän painopiste alueyhtiöillä on mediasuhteissa ja sosiaalisessa mediassa.

‒ Tuotat napakalla otteella monipuolisia sisältöjä uutishuoneelle, uutiskirjeisiin ja muihin viestinnän kanaviin.

‒ Osallistut sisältöjen jakeluun, vaikuttavuuden analysointiin ja kehittämiseen.

‒ Innostat ja rohkaiset omalla esimerkilläsi LähiTapiolan upeita elämänturvaajia viestimään eri kanavissa.

Toivomme uudelta tiimikaveriltamme aktiivista ja rohkeaa asennetta sekä kykyä hahmottaa kokonaisuuksia, löytää ratkaisuja ja toteuttaa niitä. Kuten jo todennäköisesti aiemman kokemuksesi ansiosta tiedät, viestinnän arki on usein yllätyksiä täynnä ja siitä nauttiminen edellyttää itsenäisyyttä, oma-aloitteisuutta, paineensieto- ja koordinointikykyä.

Odotamme sinulta kokemusta tuloksellisesta viestinnästä ja yhteistyöstä median kanssa. Tunnet toimittajat ja kenties olet jo hyvin verkottunut myös muihin sidosryhmiin. Olet tottunut tuottamaan sisältöjä erilaisille kohderyhmille useisiin kanaviin (mm. uutishuone, lehdistötiedotteet, uutiskirjeet) ja nautit esiintymisestä. Sinulla on sujuva kynä etkä epäröi tuottaa monipuolisesti erilaisia sisältöjä kanaviimme (mm. kuvitukset, testit, videot, infograafit). Ruotsin kielen taito on työssä onnistumisen kannalta melkeinpä edellytys.

Meille on tärkeää, että etsimämme henkilö on positiivinen, rento ja hyvä tyyppi, joka kantaa vastuun työstään ja vie asiat maaliin intohimoisesti. Meillä LähiTapiolan viestinnässä on mahtava yhteishenki ja osaava jengi, joka saa tuloksia aikaan. Olet siis itsekin tiimipelaaja, joka osaa verkostoitua ja ajaa asioita eteenpäin niin johdon kuin asiantuntijoiden kanssa. Haluat kehittää ja viedä tekemistämme uudelle tasolle. Erityisesti arvostamme hyvää (tai huonoa) huumorintajua.

Kerro meille, miksi juuri sinä olisit osuva valinta tehtävään. Odotamme innolla ja ilolla uuden työkaverimme tapaamista!

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintäpäällikkö Kyösti Knuuttila, p. 050 5999 720 (ti 19.11. klo 8.00-9.30) / kyosti.knuuttila@lahitapiola.fi

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake 24.11.2019 mennessä.